Partyflock
 
­ Nederland

Crackhouse
After en prijsvraag

gepubliceerd door , op
Ook in 2011 zet Crackhouse @ klinch de bloemetjes weer ongegeneerd buiten – te beginnen met het weekend van 18 februari. Op vrijdagavond begint het festijn met een Canadees onderonsje in de Oude Zaal van de Melkweg: Guillaume & the Coutu Dumonts live, een primeur van Art Department en natuurlijk het Crackhouse ABC.

Op zaterdagochtend wordt de feestvreugde voortgezet in de NL, met een ouderwetse afterparty tot laat in de ochtend. Muziek en sfeerbeheer worden verzorgd door the usual cracked-out suspects. En wie Crackhouse @ klinch en de NL een beetje kent, weet wat dat betekent: raven met sterren.

Crackhouse VIP prijsvraag
Je kunt nu een superdeluxe Crackhouse @ klinch V.I.P. (Vlam In Pijp) arrangement winnen voor komend weekend. De Crackhouse @ klinch crew zorgt ervoor dat je van de vroege vrijdagavond tot in de late zaterdagochtend van alle gemakken voorzien bent. Het enige wat je moet doen, is je vercracktste foto opsturen. We hebben vast een aanzetje gedaan met Brent Roozendaal die de roltrap neemt.



Wat je kunt winnen:
- 2 personen driegangen guerilladiner (op een tot restaurant omgetoverde geheime locatie in de buurt van de Melkweg).
- 2 gastenlijsten met een flinke voorraad drankbonnen voor Crackhouse @ klinch @ klinch (in de Melkweg op vrijdagnacht).
- 2 gastenlijsten voor de Crackhouse afterparty (in NL op zaterdagochtend).
- Een meet & greet met het Crackhouse @ klinch ABC om 07.00 uur 's ochtends op de wc van de NL.

Wat je moet doen:
- Plaats de vercracktste foto van jezelf of van één van je vrienden* op Facebook (reeds geplaatste foto is ook goed).
- Post/share deze foto op je Facebook-pagina ovv: 'Met de vlam in de pijp naar…
- Tag vervolgens je post met '@ Crackhouse @ klinch met Guillaume & The Coutu Dumonts / Art Department' (dus vergeet niet het apenstaartje plus de naam van de avond, anders kunnen we je post niet beoordelen).

* Als je een foto van een vriend of vriendin shared, winnen jullie samen het VIP-arrangement. Als het een foto van jezelf is, mag je zelf kiezen met wie je gaat.

2 opmerkingen

Zo lekkere foto! :-)
Artiest Chabo
Uitspraak van BadTrip op woensdag 16 februari 2011 om 16:12:
Zo lekkere foto!

een soort van deja vu :S