Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· Opmerkelijk


Reclame van een aantal jaar geleden :9



· Filmpje


We hadden al de shii en nu is daar dan ook de wii voor swingers :lol:



· Winacties


Elke week zijn er leuke prijzen te winnen op Partyflock. Hieronder een kleine greep uit de vele leuke winacties:
Uiteraard zijn er ook nog vele gastenlijstplaatsen voor allerlei leuke festivals en feesten te winnen, ga naar de Winacties en doe mee!

· Recensies


DWX Bounce - Demoniak, Fenix, Dr. Rude · Drie cd's, vijfenveertig tracks en drie artiesten… klinkt dat niet als muziek in de oren?

Energy - We Are The Network · Trance Energy is niet meer. Met het nieuwe Energy verdween trance naar de achtergrond en kwam de energie van house centraal te staan. Nu de officiële compilatie uit is, bekijkt Partyflock hoe energiek deze 'Energy' cd is.

Trance The Ultimate Collection 2011 Vol. 1 · Cloud 9 Dance verblijdt ons met een nieuwe "Trance - The Ultimate Collection", vol met de nieuwste klappers op trancegebied. Welke tracks gaan hoge ogen gooien in 2011?

Hardstyle The Ultimate Collection 2011 Vol. 1 · Cloud 9 Dance is er weer met een nagelnieuwe Hardstyle - The Ultimate Collection. Het is even wat minder gegaan met deze releases, maar de laatste editie was weer een stap in de goede richting. De Beat Providers werden gevraagd om beide mixen te verzorgen.

· Retro review


Ferry Corsten - Live at Innercity, Amsterdam RAI · De invoering van de Retro Review deed me doen besluiten mijn cd-collectie eens door te nemen, op zoek naar een oude klassieker waar ik in de toekomst eens een stuk over zou kunnen schrijven. Ferry Corsten - Live at Innercity was voor mij een van de kandidaten. Nu de compilatie opnieuw uitgebracht is, was dit voor mij extra reden om in de pen te klimmen.

· Goed fout (y)


Deze week barst in het zuiden van het land de carnaval echt los. Daarom deze week voor het laatst de mogelijke carnavalskraker van dit jaar. Volgende week weer gewoon goed fout :lol: :)



· De ontdek je plekje quiz


Oeps we hadden de winnaar van vorige week helemaal over het hoofd gezien. Gelukkig was hij er deze week weer als eerste bij, hurricane bass gefeliciteerd en is daarom toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De locatie van vorige week was Zeumeren.

De opgave van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

6 foto's, 4 unieke winnaars.
De flocker met de meeste roem: Dir..K met 3 goede antwoorden!
Denk jij dat je beter bent dan Dir..K, zorg dan dat je snel antwoord geeft!

· Fotografen

Geen zin om met een camera rond te sjouwen op een feestje? Groot gelijk! Tijdens een feest moet je dansen, springen en genieten! Ga vooral uit je dak en kom na de onderstaande events kijken of één van onze Partyflockfotografen je op de gevoelige plaat heeft vastgelegd!

Je herkent onze fotografen aan hun t-shirt met Partyflocklogo of aan de flyers die zij uitdelen. Alle andere mensen die zeggen dat ze voor Partyflock foto's maken, bedoelen waarschijnlijk dat ze de door hun gemaakte foto's in hun album zetten. Of ze zijn op de versiertoer en gebruiken het als opening van een gesprek :lol:

· In de spotlight : lamtak

Alle leden hebben een eigen verhaal! Daarom elke week een spotlight op een van onze leden om ze beter te leren kennen!
  1. Nick:
    lamtak
  2. Echte naam:
    Maarten
  3. Leeftijd:
    Ik heb inmiddels al 19 lentes meegemaakt.
  4. Woonplaats:
    Het pittoreske Vlijmen, oftewel Vlijmeng-City. Ligt Vlakbij Den Bosch :)
  5. Relatie:
    Neen, ik ben vrijgezellig :P
  6. Dark of Light?
    Ik heb altijd al dark gebruikt. Light doet gewoon zeer aan m'n ogen :P
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Buiten het teren op de centen van de gemiddelde consument (ben student ) werk bij een ik lokale supermarkt, ondanks dat ik al lang tegen mezelf zeg dat ik nu maar eens ontslag moet nemen.
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Ik luisterde destijds naar hardcore en wilde meer te weten komen over artiesten en de hele scene in het algemeen. Ik heb me daarom dus maar aangemeld :)
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Ik heb niet echt een specifieke functie die ik gebruik. Ik reageer meestal wel op het nieuws en bij feesten. De agenda gebruik ik dus vrij veel en ook kijk ik regelmatig op verschillende fora :)
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Nou me er echt aan ergeren is een groot woord, maar af en toe kom je reacties tegen waar gewoon niet doorheen te komen is. Spelfoutjes kunnen iedereen overkomen, maar gebruik dan op z'n minst nog wat leestekens!
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Niet heel veel denk ik :P Ik zou waarschijnlijk een personeelsfeest organiseren! O:)
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Ik denk niet dat ik een specifieke topper heb. Ik heb me op elk feest prima vermaakt en dit was allemaal te danken aan verschillende redenen. Qua grote feesten was Decibel 2010 mijn beste feest. De Remember area was stukken beter geregeld dan vorig jaar, ik heb daar het grootste gedeelte van de dag gestaan, ook bij bijvoorbeeld Darkness4life zat de sfeer er goed in.
    Wat kleinere feesten betreft vond ik The Delicate Sound Of Thunder Erg vet, we waren met een grote groep en de muziek was erg vet! Er werd strak gedraaid en de verschillende sets waren erg divers.
    Ook HeartBeat was erg vet! Het was totaal niet druk maar de sfeer was erg goed en echt IEDEREEN ging los. Ik was toen het afgelopen was ook echt kapot, terwijl het feest zelf niet eens zo lang duurde.
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Ik zou dan met de planning en organisatie bezig zijn. Het maken van een timetable/lineup, het boeken van artiesten en de financiële administratie bijhouden lijkt me leuk om te doen :)
  14. Wie is in jouw ogen de bekendste "flocker"?
    Ik zou liegen als ik niet Wackiejacky zou zeggen! :P
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Early Hardstyle! Ik ben in begin 2004 begonnen met het luisteren van hardcore. Dat betrof zo'n beetje alle substijlen hiervan. In 2008 kwam ik in aanraking met Hardstyle. In 2009 heb ik me aangemeld op Global Hardstyle (Ja haterz gonna hate ) en hierdoor heb ik meer muziekstijlen leren kennen, waaronder dus hardtrance, early hardstyle, hardtechno en acid. Ook Theracords heb ik hierdoor leren kennen. Ik ben op het moment ook weer toe aan wat verbreding van mijn horizon en ben me dus wat aan het verdiepen in Drum 'n Bass
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Jazeker, toen ik nog jong en onbezonnen was! :lol: Weet niet meer precies wat, zullen wel stomme acties geweest zijn. Iedereen is n00b geweest he ;)
  17. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Ligt niet aan Partyflock zelf, maar sommigen zouden wel wat minder mogen zeiken. ;)
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee... :(
  19. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Vorige maand moest ik afreizen naar Limburg, vanuit Limburg naar Zaandam en vanuit Zaandam weer naar huis. Maar het was het waard!!
  20. Schuw of fotogeil?
    Foto's zijn altijd leuk! Al zijn ze meestal niet toonbaar achteraf 8)
  21. Ben je donateur en waarom?
    Nee, ik ben een profiteur o:)
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Ik bedacht me net dat ik toch maar weer eens moet gaan :P Is toch al een week of 6 geleden.
  23. Wat is je favoriete label op dit moment?
    Theracords. Deze mannen (en vrouw) weten wat muziek maken is. Diversiteit ten top en stuk voor stuk kwaliteit. Heb de meesten ook al regelmatig ontmoet en het zijn allemaal erg vriendelijke gasten met een goede muzieksmaak.
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Een welverdiende 8+ :)
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Allereerst aan Kevin (Dream Chaser), we zijn jarenlang klasgenoten geweest en hebben samen veel feesten meegepakt. Ten tweede aan actief omdat we het altijd met elkaar eens zijn bij discussies en tenslotte aan PieterH Hopelijk wordt 2011 HET jaar voor Theracords :)

We bedanken lamtak voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met Den Glade Viking


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het Den Glade Viking die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft. Heb jij nou altijd al jouw 3 favoriete platen willen laten zien in de KNIP? Stuur dan via Contactformulier jouw 3 favoriete klassiekers op! Geef hierbij ook aan welke herinneringen je erbij hebt of waarom je deze platen hebt gekozen!

PPK - Ressurection

Als eerste: PPK - Ressurection, geweldig nummer wat toen ook vaak op de radio gedraait werd. Aangezien de "downloadcultuur" toen nog niet zo ver in ontwikkeling was, bleef het mooi om dit nummer op de radio voorbij te horen komen.

Underworld - Born Slippy

Underworld - Born Slippy, Al is het alleen maar omdat laatst een of ander figuur een vreselijke remix van dit nummer opgaf voor de oude doos. Dit is zo'n nummer wat top is en waar iedereen vanaf zou moeten blijven (Y).

The Prodigy - Breath

En als laatste: The Prodigy - Breath, dit is misschien niet hun allerbekendste nummer, maar zal bij de meeste mensen al meteen bekend voorkomen. Geweldige opening waarna het op de vertrouwde Prodigy manier voortgezet wordt. In mijn ogen toch een heel ander soort muziek dan datgenen wat tegenwoordig op de meeste feesten gedraait wordt (Y).

· Anekdotes


Een klacht van een lid over de eigen tekst van een ander lid:

ze besgouwt mensen over hun uiterlijk

de inhoud van de eigen tekst is :
:$

Juist ja :lol:

· Wie werden er vandaag geboren


Elke week geven we een lijstje met geborenen van vandaag:
  • 1810 - Paus Leo XIII (overleden 1903)
  • 1876 - Pius XII, paus (overleden 1958)
  • 1931 - Michail Gorbatsjov, Russisch leider van de Sovjet-Unie
  • 1970 - Wibi Soerjadi, Nederlands concertpianist
  • 1972 - Michael Buskermolen, Nederlands voetballer
  • 1973 - Max van Heeswijk, Nederlands wielrenner
  • 1983 - Igor Antón, Spaans wielrenner
  • 1988 - Geert Arend Roorda, Nederlands voetballer
  • 1989 - Toby Alderweireld, Belgisch voetballer


· Viral van de week





Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 5e jaargang – nr. 9

43 opmerkingen

haha die anti drugs reclame :lol:
laatste aanpassing
Underworld en PPK _0_
Prodigy heeft IMO betere nummers gemaakt.
Wel moeilijk die ontdek je plekje als je de naam zo ongeveer van het plaatje af kunt lezen: De rode ridder in amstenrade...
Uitspraak van .Stef. op woensdag 2 maart 2011 om 19:22:
Wel moeilijk die ontdek je plekje als je de naam zo ongeveer van het plaatje af kunt lezen: De rode ridder in amstenrade...

Vroeger in Oirsbeek gewoond, herkende de boel dus zo haha maar inderdaad niet al te slim ja XD
Tijd voor een nieuwe collumn !
Uitspraak van .Stef. op woensdag 2 maart 2011 om 19:22:
Wel moeilijk die ontdek je plekje als je de naam zo ongeveer van het plaatje af kunt lezen

Was laatst ook al bij Huize Maas :roflol: Je kon gewoon MAAS lezen boven de ingang :rot:
 
Lamtak(y):bye:
Great minds think a like O:)
Underworld - Born Slippy

:respect:
PPK _O_
bazen nummer
 
Opmerkelijk - Fuck on Cocain!!
Uitspraak van DE Daan op woensdag 2 maart 2011 om 20:13:
Underworld - Born Slippy

idd_o_
en niet die debiele versie van vorige keer :[
Artiest {SHOWLIST artist 27939, 39906, 2545, 63980}
Hmm, ik denk dat ik ook maar eens een Top 3 ga insturen binnenkort...
Underworld - Born Slippy

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 43071, 56179}
Uitspraak van Mental Wreckage op woensdag 2 maart 2011 om 20:29:
Hmm, ik denk dat ik ook maar eens een Top 3 ga insturen binnenkort...

Wel early he, in plaats van al die kutherrie. Van dat Krrr-krr-boem-boem-tjakketjak-boem is nie zo leuk. 8)
Uitspraak van Makewablief op woensdag 2 maart 2011 om 21:12:
Wel early he, in plaats van al die kutherrie. Van dat Krrr-krr-boem-boem-tjakketjak-boem is nie zo leuk. 8)

Early is toch juist de hele bedoeling hiervan? Komt goed! ;)
Ja, blijkbaar is er ook early-hardstyle :rot: Kan niet wachten tot de tijd is aangebroken dat er Early Crossbreed is :P
Uitspraak van Makewablief op woensdag 2 maart 2011 om 21:27:
Ja, blijkbaar is er ook early-hardstyle :rot: Kan niet wachten tot de tijd is aangebroken dat er Early Crossbreed is :P

Early mag alleen voor de middag gedraaid worden :jaja:
 
Uitspraak van Makewablief op woensdag 2 maart 2011 om 21:27:
Ja, blijkbaar is er ook early-hardstyle

En Terecht(y)
Hardstyle van 2000 tot 2004/05 kan je niet vergelijken met dat spul van nu is iets heel anders.
laatste aanpassing
Weer een leuke clip:D
Beetje jammer dat der zo weinig nieuwe collums komen!
Underworld & The Prodigy :respect::respect::respect:

toppers 1ste klas :jaja:

& Carnaval :rot:
laatste aanpassing
 
Vlijmen (Y)
Underworld - Born Slippy, Al is het alleen maar omdat laatst een of ander figuur een vreselijke remix van dit nummer opgaf voor de oude doos. Dit is zo'n nummer wat top is en waar iedereen vanaf zou moeten blijven . :respect:
Uitspraak van Party Like Us!!!! op donderdag 3 maart 2011 om 00:24:
Underworld - Born Slippy

Deze Born Slippy (1995), als een single, blijkt nooit opgenomen te zijn in hun albums, is instrumentaal en is totaal anders als de track die wij zo goed kennen.
De Born Slippy van 1995 wordt dan ook vak verward met de Born Slippy Nuxx (1996), deze track is in 2003 geremixed voor de film Trainspotting, waar de synth melodie is vervangen door piano akkoorden.
Uitspraak van Luukyeye op woensdag 2 maart 2011 om 19:10:
Prodigy heeft IMO betere nummers gemaakt.

De clip vind ik wel super vet.
Dikke platen uit de oude doos!:D


Uitspraak van actief op woensdag 2 maart 2011 om 22:03:
Hardstyle van 2000 tot 2004/05 kan je niet vergelijken met dat spul van nu is iets heel anders.

Amen..
Nice post weer!
Uitspraak van Makewablief op woensdag 2 maart 2011 om 21:27:
early-hardstyle

blijft voor mij allemaal hetzelfde vroeger wel geluisterd maar nu nee :)
Beste top 3 ever (L)

Alle 3 de platen zijn gewoon zo fucking goed. Alhoewel de clip bij breathe wel een beetje mee helpt. En het album waar ik bij dat nummer altijd aan moet denken.
Thera :respect:

Succes met je Area op Ground Zero!