Partyflock
 
­ Nederland

Superbash geeft gastenlijstplekken weg

gepubliceerd door , op
SuperBash
25 januari 2011
Hardstyle liefhebber in Oost-Nederland zet je schrap, want het is de hoogste tijd voor de eerste editie van Superbash in 2011. Het afgelopen jaar was voor Superbash een ware succestocht met vele hoogtepunten waaronder een compleet uit haar dak gaand publiek tijdens Freshtival. Daarnaast waren er meerdere indoor edities in Poppodium Atak te Enschede die allemaal de boeken in zijn gegaan als keihard knallen en een geweldige sfeer. Superbash staat in het land der artiesten inmiddels bekend als een avond waar je ooit eens moet zijn geweest en alleen daarom al zijn de verwachtingen hoog gespannen voor de komende editie op zaterdag 12 maart.

Een line-up met enkel de beste artiesten
Superbash staat bekend om het keiharde knallen met de beste artiesten en voor deze eerste editie van 2011 doet organisatie Absolutely Fresh er nog een schepje bovenop. Headhunterz, B-Front, MC Villain, Dualdriven en Dymonic staan klaar om jouw avond tot een muzikaal hoogtepunt te maken.

Superbash sluit een uur later
Voor het eerst sinds het bestaan van Superbash zal het feest doorgaan tot 05:00 uur. De organisatie heeft zich enkele maanden hard gemaakt voor het verruimen van deze sluitingstijd en in goed overleg met alle partijen is er ruimte gevonden in het vergunningsbeleid waardoor het vanaf nu mogelijk is tot 05:00 volledig uit je dak te gaan.

Wil jij gratis naar Superbash?
Absolutely Fresh is geïnteresseerd in jouw liefste, leukste, spannendste, heftigste of vetste moment gebeurd tijdens Superbash. Denk hierbij aan foto's, video's, sms'jes of gevoerde gesprekken. Stuur deze tezamen met je gegevens naar info@absolutelyfresh.nl en de meest opmerkelijke inzendingen zullen worden beloond met een gastenlijstplek voor jou en je vriend(in) tijdens de komende editie van Superbash.

Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.atak.nl en www.absolutelyfresh.nl. Verder kun je fysieke tickets kopen via alle aangesloten Primera winkels. Voor de late beslissers zal een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar zijn. Deze zijn verkrijgbaar voor €17,--.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor SuperBash is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om geweigerd te worden.

4 opmerkingen

Voor het eerst sinds het bestaan van Superbash zal het feest doorgaan tot 05:00 uur.

Goeie zaak:D
 
Uitspraak van Floor * op donderdag 3 februari 2011 om 13:29:
Voor het eerst sinds het bestaan van Superbash zal het feest doorgaan tot 05:00 uur.

Dat is altijd goed nieuws(Y)
 
Stuk beter dat ze doorgaan tot 05.00!:)
Wordt een mooi feest