Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fresh viert zevenjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Absolutely Fresh
24 januari 2011
FeestAbsolutely Fresh · 7th Anniversary
Datumzaterdag 26 februari 2011
WinactieAbsolutely Fresh actiegesloten
LocatieAtak Site
Het is alweer zeven jaar geleden dat Absolutely Fresh haar eerste feestje in de binnenstad van Enschede organiseerde. Time flies when you're having fun! Want na al die jaren is Absolutely Fresh de wilde haren nog steeds niet verloren. Keer op keer verrassen ze het publiek met vooruitstrevende events en top-entertainment. De afgelopen jaren heeft Absolutely Fresh zich gericht op kwaliteits-parties en bij evenementen als Freshtival en Absolutely Queensnight, is dit terug te zien aan alle positieve reacties. De hoogste tijd om alle hoogtepunten te vieren!

Op zaterdag 26 februari viert Absolutely Fresh in Poppodium Atak te Enschede haar zevenjarig bestaan met niemand minder dan HouseQuakeHeroHero ROOG. Deze voorloper van de deephouse in Nederland heeft al menig dansvloer over de gehele wereld weten in te pakken met zijn warme, uplifting house. Absolutely Fresh is dan ook trots om hem na jaren van afwezigheid in Enschede, weer te mogen verwelkomen. Friese House Mafia-lid Praia del Sol staat bekend om zijn heerlijke, funky beats en zijn relaxte houding achter de decks. Vooral bekend in het hoge noorden, is het hoog tijd dat ook het oosten kennis maakt met deze house-reus. Absolutely Fresh resident Marc Vano behoeft natuurlijk weinig introductie. Als je ooit een Fresh-party bezocht hebt, heb je sowieso staan rocken op de beats van deze getalenteerde dj. Ook voor hem is dit een spannend jaar, want East & Young staat op het punt een nieuwe stap te zetten in hun internationale carrière, binnenkort meer hierover! Upcoming talent Blake Brix maakt zijn tweede opwachting in Atak. Het gezicht van Absolutely Fresh door alle jaren heen, MC Sherlock, mag natuurlijk niet ontbreken. Ditzelfde geldt voor visual-jockeys Tunnelvision.

Vooruitblik 2011
Het belooft een mooi jaar te worden voor Absolutely Fresh. Absolutely Queensnight, Bevrijdingsdag en Freshtival staan alweer in de startblokken. Ook zal er nieuw evenement opgenomen worden in de jaarkalender van Fresh. Hierover binnenkort meer. Naast al het outdoor-geweld zal de club niet vergeten worden. Hou de website in de gaten voor alle opkomende events.

Gastenlijst winnen?
Absolutely Fresh geeft gastenlijstplekken weg. Stuur voor 20 februari een mail naar info@absolutelyfresh.nl met de reden waarom jij op de lijst moet. De 5 leukste inzendingen krijgen deze plekken. De winnaars zullen 24 februari bekend gemaakt worden via de website van Absolutely Fresh!

Tickets & Informatie
Schrijf zaterdag 26 februari in je agenda. De avond zal beginnen om 22:00 uur. Aangezien er een maximaal aantal kaarten zal worden verkocht raadt de organisatie je aan deze in de voorverkoop te halen. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl, vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@absolutelyfresh.nl.

3 opmerkingen

:respect: helden!!

gefelicteerd :bier:
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
We gaan weer eens proberen om hierbij aanwezig te zijn! :)