Partyflock
 
­ Nederland
Element Mythica is niet algemeen zichtbaar!
Element Theracords is niet algemeen zichtbaar!

Keihard knallen in de Fabriek

gepubliceerd door , op
Strangerz
24 januari 2011
Het is even geleden, maar op vrijdag 25 februari 2011 is het weer zover. De eerste editie van Strangerz in 2011 staat gepland in De Fabriek te Eindhoven. Na veel knallende edities in 2010 gaat ook in 2011 Strangerz kei hard verder. De ingrediënten zijn inmiddels wel bekend bij het vaste publiek en dat het weer één groot feestfestijn wordt mag duidelijk zijn.

De herrieschoppers
Voor deze eerste editie van 2011 zijn er weer enkel deejays geprogrammeerd die staan voor het begrip deejay en weten als geen ander de zaak volledig af te breken.

Dweazle
Het kon niet lang op zich laten wachten dat deze Eindhovense held op een editie van Strangerz zou optreden. Zijn dj carrière begon in deze locatie, de toenmalige Insiders, en wat is er mooier om terug te keren naar deze plek. Dat Pim naar zijn start niet stil heeft gestaan is te merken. Hij heeft menig feest afgebroken en nu is de tijd daar om de De Fabriek te 'slopen'.

The Pope (BE)
The Pope weet wat knallen is! Zijn feeling voor muziek werd al tijdens zijn geboorte met de paplepel ingegoten! Geen jump voor deze Belg, maar een heerlijk knallende en opbouwende hardstyle set. Eenmaal in de flow van deze Belg en je wordt door The Pope bekeerd.

Mind.Illusion
De echte hardstyle fans kennen deze man uit Beverwijk inmiddels wel en weten zijn vele setjes die er op het internet staan maar al te goed te vinden. Naast deze heerlijke sets, is hij ook te beluisteren in de Magic Show die wekelijks wordt uitgezonden door Q-Dance Radio. Verwacht dan ook een kwaliteitsset waar je u tegen zegt!

Brilliant
Deze kleine sloper uit Eindhoven weet zijn weg te vinden rond de draaitafels en kan dan ook een flinke pot rammelen. Zo was Brilliant achter de draaitafels te vinden op Hardnature en Last World Festival! De mogelijkheid om een moment stil te staan tijdens zijn set zit er bij deze ruwe briljant echt niet in!

Degos & Re-Done
Niets blijft heel als deze mannen achter de draaitafels verschijnen. Naast de boel volledig gesloopt te hebben op diverse feesten, brengen zij aardig wat tijd door in de studio. Zo werden de nummers Cause Chaos, The Rifle en Salsa gereleased op het Mythica label, zitten zij tegenwoordig bij Theracords en zijn ze te horen in de Magic Show. Raw is hun voorliefde en opgeblazen speakers zijn geen uitzondering op de regel!

San Miquel
Deze deejay uit de Eindhovense lichtstad verrast de bezoekers keer op keer en weet als geen ander de zaal vol energie te stouwen. Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven kun je zien aan zijn boekingen in 2010. Zo draaide Miquel op The Qontinent en Last World Festival en is hij één van de residents in de Magic Show van Q-Dance Radio. De avond wordt gehosted door niemand minder dan Mc Hantáh. Deze man weet als geen ander wat mc-en is en maakt er één groot gekkenhuis van!

Scheurende voegen!
Op vrijdag 25 februari zal De Fabriek het zwaar krijgen. De Fabriek zal geteisterd worden door de volle Hardstyle beats en scheurende synths. Daarnaast zal er wederom de volle aandacht besteed worden aan de lichtshow, zodat naast je oren ook je ogen niets te kort komen.

Kaartverkoop
Yu'R – Events heeft vanaf nu ook de kaarten in de voorverkoop beschikbaar. Kaarten zijn te verkrijgen via www.yu-r.nl en kosten € 6,- . Mocht je te lam zijn om je tickets van te voren te bestellen, dan kun je ze ook aan de deur kopen. Kosten € 8,-.

Yu'R - Events. Because we are one!

10 opmerkingen

degos en redone en mindillision, redenen genoeg om te gaan al woon je in de buurt !
goed bezig rem :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 22023, 42309}
We hebben er zin in!
 
Nice bericht, we hebben er weer zin in!
The Pope!!

Hoop dat hij deze keer is wat later mag draaien want hij verdient dit!!
Man, wat knalt die kerel!:)
mee geholpen met bouwen :p
Uitspraak van MAQ op woensdag 2 februari 2011 om 17:25:
degos en redone

:respect:
mc Hantah :cheer: :cheer: :D