Partyflock
 

FreaX weer in Utrecht met grote tekno- en frenchcorenamen

gepubliceerd door , op
FreaX
9 januari 2011
Na een bizar vette editie gehad te hebben in Utrecht, komt X-Beats weer terug met een nieuwe editie van FreaX! Na overspoeld te worden met goede reacties heeft de organisatie ervoor gekozen om een extra uurtje aan het feest te plakken, waardoor er nu tot 7 uur doorgebeukt kan worden. Waar sommigen zelfs "het feest van het jaar" hebben geroepen, probeert de organisatie er deze editie een nog mooier spektakel van te maken. Even gevarieerd als altijd zal er een mooie mix tussen Tekno, Tribecore & Frenchcore en te horen zijn:

Cardiak
Na een gewelddadig optreden op de vorige editie en veel enthousiaste reacties over zijn set, zal Cardiak ook deze editie weer zijn visie op Frenchcore laten horen. Zijn oude producties op Epileptik zijn al bij vele bekend. Tel hier zijn nieuwe producties bij op en je hebt een live-act vol harde, rauwe kicks en pakkende deuntjes.

Nout
Voor velen die geïnteresseerd zijn in de tekno-scene zal Nout geen onbekende naam zijn. Hij is medeoprichter van Heretik, een van de oudste en nog steeds actieve tekno systems. Daarnaast is hij ook oprichter van het waanzinnige Le Diable au Corps label. Zelf heeft Nout al meer dan 120 tracks uitgebracht en zijn veelzijdigheid zal terug te horen zijn in een 90 min. durende progressieve live-act.

Cemtex
Ook deze Fransman heeft al eerder zijn muziek laten horen op FreaX. Ook hierover heeft de organisatie veel positieve reacties ontvangen. Met producties op veel verschillende labels, waaronder het grote Audiogenic, heeft Cemtex zijn stijl duidelijk laten horen. Zijn live-act wordt gevormd door harde, uptempo Frenchcore met een enorm energieke drive.

Suburbass
Ook deze muziekfanaat is een gerespecteerd artiest uit de Franse teknoscene. Hij stond in 1997 al op zijn eerste Teknival te spelen en is sindsdien nooit opgehouden met produceren en draaien. Hij heeft ontzettend veel diverse producties op zijn naam staan. Zijn 90 min. durende live-act bestaat volledig uit hardware en wordt ingevuld door veel verschillende muzikale invloeden.

Skimz
Zoals op elke editie van FreaX brengt X-Beats een primeur naar Nederland. Deze keer is het aan de Italiaanse Skimz om te laten horen dat er nog zo veel geniale artiesten zijn die hier hun intrede in Nederland nog moeten maken. Zijn muziek kan beschreven worden als uptempo Tribecore met veel Frenchcore invloeden. Een unieke kwalitatieve live-act, bomvol energie!

Chem D
Nog een Italiaan die zijn live-act gaat laten horen is Chem D. Mede door zijn studie Sound Design weet hij precies hoe hij zijn ideeën om kan zetten in geluid. Deze muziekfanaat is altijd met muziek bezig en zijn enthousiasme hierin is goed terug te horen. Bereid je voor op een set vol wilde breaks en keiharde kicks.

Audiofreak & Otalgicum
De enige twee Nederlanders die in de line-up te vinden zijn gaan voor FreaX hun meest sexy vinyls tevoorschijn halen om samen het publiek op te warmen. Deze muziekjunkies delen hun grote passie en gaan op FreaX bewijzen dat ze een goed duo vormen. Beiden zijn ze gefascineerd door de Franse scene en ze zullen het publiek dan ook verrassend frisse Franse plaatjes laten horen.

Complete line-up
Live: Cardiak 🇫🇷
Live: Nout 🇫🇷
Live: Cemtex 🇫🇷
Live: Suburbass 🇫🇷
Live: Skimz 🇮🇹
Live: Chem D 🇮🇹
Audiofreak & Otalgicum 🇳🇱

Tickets
De voorverkoop & deurverkoop is € 15,- en tickets zijn te koop via www.tivoli.nl en bij de locatie zelf. Zorg dat je op tijd bent met je kaartje, de vorige editie was heel snel uitverkocht!

27 opmerkingen

Dit wordt zeker weer een dik vet bruut feest!! :(L)
Vitte line up alleen jammer dat het net de zaterdag voor carnaval valt. Anders was ik zeker weten dat ik erbij was gewees. :(
ik zal der zijn!
Uitspraak van Cronus op woensdag 2 februari 2011 om 13:00:
Vitte line up alleen jammer dat het net de zaterdag voor carnaval valt. Anders was ik zeker weten dat ik erbij was gewees.

Even serieus nou :roflol:
Uitspraak van Cronus op woensdag 2 februari 2011 om 13:00:
Vitte line up alleen jammer dat het net de zaterdag voor carnaval valt. Anders was ik zeker weten dat ik erbij was gewees. :(

+1...
 
Zin!:yes:
:) dat ik niet aan carnaval doe.
deze staat al even in de agenda! vorige keer was het kip-pen-vel!:woop:
laatste aanpassing
Misschien een domme vraag maar wat houdt tribecore in?
Ik heb er nog nooit van gehoord..
dat er nog zo veel geniale artiesten zijn die hier hun intrede in Nederland nog moeten maken.

FEIT ;)

TE jammer dat ik die dag op vakantie ga, naar Frankrijk nog wel.. :'(
Uitspraak van TerrOriginalManiac op woensdag 2 februari 2011 om 17:32:
heb er zin in.. !!!

het begint al weer te kriebelen.. :$ :D

Ik sluit me hier volledig bij aan Tom (y)..
Worden weer 3 idiote weekenden op rij, eerst Freax, en dan nog Footworxx, Konfrontatie ook nog in de maak....
DAMN, ik hoop dat ik dat overleef...
Uitspraak van Cronus op woensdag 2 februari 2011 om 13:00:
Vitte line up alleen jammer dat het net de zaterdag voor carnaval valt

Gelukkig valt het met carnaval ;)
Uitspraak van Cronus op woensdag 2 februari 2011 om 13:00:
jammer dat het net de zaterdag voor carnaval valt

ik vind het net vet dat het de zaterdag voor carnaval valt 8)

Zometeen kaart bestellen!
 
Artiest Xim
Hier wil ik toch wel heen.:D
 
toch echt wel t lekkerste feestje wat r bestaat :jaja:
Uitspraak van actief op donderdag 3 februari 2011 om 10:44:
toch echt wel t lekkerste feestje wat r bestaat

idd, nu alweer zin in:honger:
Artiest {SHOWLIST artist 60409, 42058, 56483}
Beiden zijn ze gefascineerd door de Franse scene en ze zullen het publiek dan ook verrassend frisse Franse plaatjes laten horen.

Dit gaan we zeker doen :d wie weet komt er nog leuke after :P
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 42257, 122324, 18938}
Leuk stukje geschreven (Y) leest lekker weg :D

krijg er meteen nog meer zin in :jaja: !!