Partyflock
 
­ Nederland

Superstars
Five year anniversary

gepubliceerd door , op
Superstars
17 januari 2011
FeestSuperstars · 5 year celebration
Datumvrijdag 4 februari 2011
WinactieSuperstars actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Superstars staat nu al vijf jaar sterk! En dat moet gevierd worden. Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera's, de rode loper, rocknroll en exclusiviteit? Dan is de Escape the place waar je vrijdag 4 februari moet zijn om de perfecte avond te beleven! Superstars staat alweer 5 jaar garant voor kwaliteit van een hoog niveau.

Na 5 geweldige jaren in The The Power Zone betreedt Superstars voor het eerst een nieuwe locatie in Amsterdam en dan wel te verstaan de Escape! Aan Superstars nu de taak om dezelfde vibe en feeling te creëren in het hart van Amsterdam. En dit kan alleen met alle supersterren die 5 jaar lang hebben gezorgd voor een geweldige sfeer!

Superstars is een avond die voor iedereen toegankelijk is; mits je over de juiste Superstars attitude beschikt! Omdat de vrouwen zich eindelijk mogen gedragen zoals Paris Hilton, of op zoek gaan naar hun eigen Brad Pitt of George Clooney! So feel like, behave like, dress like and act like you're a Superstar!

Uiteraard wordt er deze première editie in de Escape groots uitgepakt. Verwacht deze avond de beste housebeats, act's, special performances en een heleboel extra's. Superstars weet de bezoekers elke editie weer te overtuigen, te verrassen en te overtreffen! De housebeats worden verzorgd door de Superstars uit de scene: Shermanology Live (Andy & Dorothy, Sherman), Soul Cartel, Fedor Limjoco, Juvanice, SoFunky, Dwight Brown, Basti Lourenz, Del Valle & Vergara en Jollygood MC. Deze artiesten zullen met hun opzwepende beats en heerlijke sound de Escape doen schudden!
De hairstylisten van Le Beau Village Hairstudio (Dorpstraat 98, Amstelveen) zijn deze avond aanwezig om te knippen en te stylen, mocht je haar door wind en weer niet helemaal meer Superstar waardig zijn, dan staan de mensen van Le Beau Village voor jou klaar. Dress up, look sharp, be a Superstar at Superstars!

Voorkom teleurstelling en koop je tickets in de voorverkoop. Tickets zijn nu exclusief verkrijgbaar voor maar €10 via de bekende Free Record Shops en Primera Winkels of online te bestellen via; WeLoveHouseMusic.nl, lovebeats.nl en escape.nl. Let op: naast de gewone vvk tickets, zijn ook Vip tickets in de vvk te koop en zijn er speciale only 4girls tickets. 1 ticket kopen = toegang voor 2 vrouwen. Superstars weet wat Superstar vrouwen willen.

Only Superstars know how to party!