Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Intelligence

gepubliceerd door , op
Alle Hardcore fans opgelet! Zaterdag 5 februari is het weer zover. Dan zal de Buze Steenwijk voor de tweede keer haar deuren openen voor weer een nieuwe, daverende editie van Hardcore Intelligence. Wie de eerste keer Hardcore Intelligence heeft gemist, zal zeker niet teleurgesteld raken. Ook ditmaal zal Steenwijk weer op haar kop gezet worden door het Hardcore evenement waar zij zolang op heeft moeten wachten.

Het is alweer bijna vier maanden geleden dat Hardcore Intelligence Steenwijk liet trillen op haar grondvesten. Deze eerste editie van Hardcore Intelligence bleek zo'n groot succes dat een tweede niet uit kon blijven.

Ook dit keer heeft de organisatie van Hardcore Intelligence grote namen weten te strikken uit de Hardcore scene waaronder niemand minder dan Buzz Fuzz, Elite Forces (Rotterdam Records), Damien Demonist, The Fatalist, en Da Lex. Deze gevestigde namen in de Hardcore scene staan garant voor een diversiteit aan stijlen en weten iedereens hardcore mind weer goed op hol te brengen met een flink aantal decibels en beats per minuut. De visual effects hierbij zullen worden verzorgd door een VJ.

Als locatie is wederom gekozen voor de Buze Steenwijk. In een ver verleden heeft Bass Domina hier de nodige gehoorbeschadiging veroorzaakt, nu is het Hardcore Intelligence die de scepter zwaait.

In de Buze is een speciale rokersruimte ingericht en er zal een fotograaf rondlopen om de meest coole moves weer vast te leggen. Reden genoeg dus om je Nikes te poetsen en je Australian weer uit de kast te halen.

Was de eerste editie Hardcore Intelligence nog niet hard genoeg, de tweede editie belooft nog harder te zijn. Steenwijk mag zich gaan voorbereiden op een nacht die niet snel vergeten gaat worden.

2 opmerkingen

Bass domina was mooi. Maar de edities van Hardcore Revival in Loco ook. Break the silence dat was helemaal mooi. Mijn 2de feest in Steenwijk na Heavensplace :)
Artiest {SHOWLIST artist 1143, 5736}
En mijn eerste optreden @ Break the Silence! Kippevel als ik daar aan terug denk :)