Partyflock
 
­ Nederland

This is
Amsterdam

gepubliceerd door , op
This is
16 december 2010
This is keert na een zeer succesvolle editie tijdens afgelopen ADE terug naar de Melkweg. Op vrijdag 11 februari zullen Sander Kleinenberg, Funkagenda en Downtown Party Network in combinatie met een overweldigende visuele setting de eerste 2011 editie van This is inluiden.

Met het uitbrengen van zijn nieuwe album '5K' heeft Sander Kleinenberg laten zien dat hij niet zomaar in 1 hokje te plaatsen is. Zijn nieuwste single 'Remember When' met Jamie Cullum is hier een goed voorbeeld van. Met het kiezen van de Melkweg als nieuwe residentie van This is kan Sander het Amsterdamse publiek een audiovisuele show geven van het allerhoogste niveau. Menig bezoeker van de ADE edities in de Melkweg zal dit kunnen beamen.

Voor deze avond haalt Sander met Funkagenda een ware hedendaagse ster dj naar de Melkweg. Dit Britse talent komt uit de stal van Mark Knight's Toolroom en wist door zijn uitzonderlijke productie talent al snel wereldwijd harten te veroveren. Met zijn hit 'The Man With The Red Face', een re-make van Laurent Garnier's klassieker was het hek van de dam en sindsdien reist hij onafgebroken de hele wereld over. Nu dus eindelijk in Amsterdam. Mis dit niet!

Voor het begin van de avond heeft This is ook weer iets bijzonders in petto. Zo worden namelijk de heren van Downtown Party Network exclsuief overgevlogen uit Litouwen om een 2 uur durende cosmic disco set weg te geven. This is is trots om deze heren hun Nederlandse debuut te geven. Met het remixen van Sander Kleinenberg ft. Jamie Cullum's Remember When hebben ze hoge ogen gegooid en ook hun recente releases op het vermaarde Eskimo label worden bijzonder goed ontvangen.

In de hal van de Melkweg zal er een merchandise stand zijn waar Sander Kleinenberg's nieuwste album '5K' en exclusieve shirts verkocht zullen worden. Kun je niet zo lang wachten? Bezoek dan nu de online shop op www.Sanderkleinenbergshop.com

Kaarten voor het evenement zijn nu al verkrijgbaar via Ticketservice en Beatfreax.

Wil je overigens op de hoogte worden gehouden van Sander Kleinenberg, This is en bijvoorbeeld profiteren van kortingen op kaartjes, maar ook exclusieve unreleased tracks en dj sets kunnen downloaden? Registreer je dan nu als member op www.5k.tv

1 opmerking