Partyflock
 
­ Nederland

Chakra gaat knallend het nieuwe jaar in

gepubliceerd door , op
Chakraparty
1 december 2010
Voor de organisatie Chakraparty, was 2010 een heerlijk jaar. Diverse locaties werden bezocht en met succes. Terwijl Chakraparty met trots haar nieuwe site online heeft gezet, wil zij ook alvast verklappen dat zij op zondag 6 februari 2011 een nieuwe locatie gaat bezoeken. Deze locatie, die in korte tijd zichzelf op de kaart heeft gezet, door een heerlijke programmering als het gaat om de progressievere stijlen. Voorheen de Graanbeurs kreeg een nieuwe naam en een nieuwe look en werd Hangar 20 en ligt in het centrum van Breda. Op die ene zondag gaan de deuren open om 15:00 uur en zal de Hangar 20 omgetoverd zijn tot the House of Chakra. Waar chillen en een potje ouwehoeren net zo belangrijk is als ' uit je dak' op de dansvloer. Wil je meer weten over spiritualiteit en vooral jezelf, dan kun je een bezoekje brengen aan het House medium Reny. Nummerologie, bloemlezingen en massage. Rondneuzen bij de winkeltjes..Een hapje.. een drankje.. in jeans, of strak in het pak.. op sneakers of naaldhakken, het gaat om het gevoel. Het feestje waar iedereen zich VIP mag voelen, omdat ieder mens bijzonder is.

Van Deephouse tot aan Techno dit keer, met tussen in diepe progressive en natuurlijk techhouse. Een eigen team van specialisten in diverse stijlen, die nu toch al jaren behoren tot de harde kern en met elkaar in staat zijn een 9 uur lang durende trip te bieden langs alle Chakra's van de bodem tot de top. Randy Leimena, Mandy D, Robin Jaydee Albers, Sven van Vuren en ZIX. Leeftijd vanaf 21 jaar en deurprijs 10 euro.

Dus weg uit de Bomax? Geenszins.. Onder de vleugels van Chakra, zullen Luca Culo en Dave Laville een nieuw concept neer zetten op de laatste vrijdagavond in de maand, onder de naam D-Fusion invites. Deze 2 heren, zijn al geruime tijd te beluisteren op zaterdagavond onder de naam D-Fusion on Air. Livestream op www.brto.nl Heerlijke minimal techno beats om je zaterdagavond mee te starten. Op vrijdag 28 januari, in de Bomax te Zevenbergen D-Fusion Invites: m.m.v: PubsQuest, Volt9 en uiteraard zullen de heren zelf ook achter de booth te vinden zijn. Voor 5 euro kun je erbij zijn, als je een mailtje stuurt naar info@d-fusion.nl, aan de deur is het 10 euro.

Voor meer info: www.chakraparty.nl