Partyflock
 
­ Nederland

De nieuwe locatie van Sneakerz Muzik Aalsmeer

gepubliceerd door , op
Sneakerz muzik
26 december 2010
FeestSneakerz muzik · New years eve
Datumvrijdag 31 december 2010
LocatieChallenge 2.0
Op 31 december stond het feest Sneakerz Muzik gepland in de Studio's Aalsmeer te Aalsmeer. Er was enige onrust over het feest en de vergunningen, de geruchten kloppen. Het feest gaat niet door in de Studio's Aalsmeer te Aalsmeer.

Er heeft vandaag overleg plaatsgevonden met twee clubs en C2B Events heeft ervoor gekozen om het feest voort te zetten in de The Challenge te Hoofddorp.De The Challenge ligt op maar 5 minuten rijden van Aalsmeer waar het feest oorspronkelijk plaats zou vinden. Voor het gemak worden er touringcars ingezet om de bezoekers te vervoeren vanaf Aalsmeer naar Hoofddorp en terug en uiteraard is bij de club zelf ook voldoende parkeergelegenheid. De bussen zullen de hele nacht blijven rijden, zodat de bezoekers kunnen komen en gaan wanneer zij dat willen. De kaarten die via Vakantie Veilingen en Seedance zijn verkocht zijn op de nieuwe locatie gewoon geldig. Dit geldt ook voor de kaarten die vanaf nu gekocht worden bij Seedance.

C2B events, partyplanners, Sneakerz Muzik, Vakantie Veilingen en See Tickets waren niet op de hoogte van de gedoogde vergunning die is ingetrokken, maar zij hebben er wel alles aan gedaan om het feest toch door te laten gaan.

De organisatie hoopt u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en de organisatie biedt via deze weg nogmaals haar oprechte excuses voor de gang van zaken.

4 opmerkingen

 
Netjes dit! (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Laat mensen eens blij zijn dat er wat gedaan word op 31 dec
als je niet wil gaan en je bent zo aan het klagen blijf je toch lekker thuis

je word niet gedwongen om te gaan
ik vind dit een super idee van de organisatie
en nog een sneakerz avond ook nog

c2b klasse hoor
vette respect
 
Ben er waarschijnlijk wel bij .. gaat een lekker feestje worden denk ik.
super feestje