Partyflock
 

Afsluiting één jarig bestaan de Vip Room Rotterdam

gepubliceerd door , op
The Vip Room
26 november 2010
FeestThe Vip Room · 1 Year Anniversary
Datumzondag 19 december 2010
WinactieThe Vip Room actiegesloten
LocatieVIP Room
Het weekend van 16 tot en met 19 december staat in het teken van het één jarig bestaan van de Vip Room Rotterdam. De hotspot viert dan haar eerste verjaardag en dat zal Rotterdam en omstreken ook weten.

Uptown chiq in downtown Rotterdam
De drempel van The Vip Room is weliswaar laag, maar zodra bezoekers de trap naar deze basement club afdalen, komen zij in een hippe oosterse 1001 nacht sfeer terecht. Denk aan oosterse prints, zacht fluweel, zilveren details en live entertainment en het wordt duidelijk waar The Vip Room voor staat. Een echte eyecatcher in de ruimte is een uniek LED Plafond speciaal ontworpen voor The Vip Room. Sinds de opening een jaar geleden is The Vip Room steevast elke zaterdagavond uitverkocht. Na de vele hoogtepunten die er afgelopen jaar waren geweest met top dj's zoals Ferry Corsten, Marco V, Ron Carroll, Erick E, ROOG en nog vele anderen, is het de organisatie dan ook alles aangelegen om van het van 1 jarig bestaan een waardige afsluiting te maken van het al succesvolle jaar. Al met al dus reden om het één jarigsbestaans weekend waardig af te sluiten met niemand minder dan de Zweedse Superster Avicii.

Avicii, de huidige nummer 39 van de wereld volgens het toonaangevende DJ MAG Magazine is geen onbekende in Nederland. Onder de naam " Tim Berg" heeft de pas 21 jarige dj, al diverse monsterhits gehad waaronder " Bromance" en " My Feelings for you" in de top 40. Ook zijn nieuwste track de remix van "Nadia Ali - Rapture" scoort goed. Duidelijk is dus dat je hierbij moet zijn! Speciaal voor de zondagavond gaat The Vip Room open van 19.00 uur tot 01.00 uur zodat je het weekend goed kan afsluiten en toch nog fris op je werk kan verschijnen op maandag.

Tickets zijn online te verkrijgen via www.theviproom.eu en bij alle Freerecordshops. De minimale leeftijd is 21 jaar.