Partyflock
 
­ Nederland

Superbash komt met knallende kersteditie

gepubliceerd door , op
SuperBash
2 november 2010
FeestSuperBash · X-Bash edition
Datumzondag 26 december 2010
WinactieSuperBash actiegesloten
LocatieAtak Site
Waar Enschede nog maar net is bijgekomen van een heftige Superbash, staat de volgende editie alweer in de planning en dit maal zal het een hele speciale editie worden die volledig in het teken zal staan van kerst, maar dan wel in Superbash stijl, keihard knallen dus. Waar kerst in het algemeen staat voor een mooi opgetuigde kerstboom, een goed gevulde koelkast en veel gezelligheid, gebruikt Superbash net iets andere ingrediënten. Het ene wordt gemeten in hoeveelheid decibel, de andere ingrediënten heten ook wel line-up, sfeer en drank assortiment. Van dat alles is er meer dan voldoende in huis, dus belooft zondag 26 december, beter bekend als tweede kerstdag, de perfecte afsluiter te worden van de kerstdagen 2011.

Programma
Over de artiesten hoeft niet zoveel gezegd te worden want de volgende namen spreken voor zichzelf:
Donkey Rollers (live)
The Pitcher
Dualdriven
Solution and The I's
Arboza
MC DV8

Aftermovie laatste Superbash
De laatste editie van Superbash was een groot succes, vanaf het begin stond de dansvloer vol met mensen die maar één doel hadden en dat was volledig uit hun dak gaan. Waar jongens als Hyperdrive en Dualdriven de zaal klaarstoomden, zorgden de heren van Psyko Punkz en Zatox voor een daverend spektakel, dat ervoor zorgde dat alle bezoekers tot de laatste knallende beat massaal los gingen. Wil je Superbash nogmaals beleven, of zien wat je gemist hebt? Kijk dan snel naar de aftermovie!



Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop €12,50 en verkrijgbaar via www.atak.nl en www.absolutelyfresh.nl Verder kun je fysieke tickets kopen via alle aangesloten Primera winkels. Gezien het succes van de vorige editie verwacht de organisatie dat Atak volledig uitverkocht zal gaan; zorg er dus voor dat je jezelf vroegtijdig voorziet van tickets. Voor de late beslissers zal een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar zijn. Deze zijn verkrijgbaar tegen het bedrag van €17,--

Legitimatie
De minimumleeftijd voor SuperBash is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om geweigerd te worden.

Kras nu je vrijkaarten!
Natuurlijk kun je kaarten voor SuperBash bij alle bekende voorverkoopadressen kopen, maar winnen is natuurlijk veel leuker! Vanaf nu kun je deelnemen aan een online kraskaart. Ga snel naar deze link en kras snel je vrijkaarten!

4 opmerkingen

 
Kaarten liggen al klaar:)
Wie wil me terug naar huis brengen? 8) heen kom ik wel, alleen terug niet :lol:

Wat een fucking vette line up! (L) 2 dikke feesten in 3 dagen, ik teken ervoor :honger: (L)
Nice de Donkey Rollers!!