Partyflock
 
­ Nederland

Daydream Festival bij laatste 10 voor Europese award

gepubliceerd door , op
Daydream Festival bij laatste 10 voor Europese award
4 december 2010
FeestDaydream Festival · Dream with your eyes open
Datumzaterdag 17 april 2010
WinactieDaydream Festival actiegesloten
LocatieZilvermeer Site
Daydream Festival zit bij de laatste 10 festivals voor de prestigieuze European Festival Awards. Het evenement van Par-T dingt mee in de categorie best new festival. Daydream is het enige genomineerde dance festival uit de Benelux! Organisator Par-T is verheugd met de nominatie en roept iedereen op om te stemmen op Daydream Festival als beste nieuwe festival in Europa.

De nominatie voor de European Festival Awards (http://eu.festivalawards.com) is een beloning voor een zeer geslaagde eerste editie. Het is ook niet veel organisaties en festivals gegeven: een nieuw evenement opzetten en direct uitverkopen. Par-T presteerde het met Daydream Festival. Een gloednieuw festival aan het schitterende Zilvermeer te Mol in het bosrijke grensgebied van België met Nederland. De eerste editie van Daydream was al op voorhand uitverkocht en verraste menig festivalbezoeker.

De kracht
Daydream Festival (www.daydreamfestival.be) is het enige dance festival onder de genomineerden. Op het festival zijn alle stijlen van de populairste muziekstroming onder de jeugd op volle sterkte vertegenwoordigd. Het publiek wordt getrakteerd op spectaculaire live optredens en de beste dj's. Naast het muzikale aanbod schuilt de kracht van het festival in de totaalbeleving. Het concept van het festival draait om de pijlers muziek, service en aankleding. De bezoekers betreden een wonderlijk gedecoreerd terrein en beleven een ware ‘daydream'.

Over Par-T
Daydream Festival is een evenement van Par-T. Een evenementenorganisatie met afdelingen in België en Nederland. Zij organiseren al sinds 2003 verschillende succesvolle festivals. Bekende evenementen van Par-T zijn 7th Sunday Festival, FestyLand en natuurlijk Daydream Festival. Met haar festivals is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op internationaal gebied. Kenmerk van Par-T is service. Service voor de festivalbezoeker staat bij Par-T altijd bovenaan.

Over de European Festivalawards
De European Festival Awards worden jaarlijks uitgereikt. De verkiezing is onafhankelijk en de winnaars worden per categorie gekozen door het publiek. In januari worden op Eurosonic Noorderslag in Groningen de winnaars bekendgemaakt. Het publiek kan tot 8 december eenvoudig online stemmen via http://eu.festivalawards.com Daydream Festival is terug te vinden in de 4e categorie best new festival.

4 opmerkingen

 
Beetje rare verkiezing als ik die genomineerden zie bij de verschillende categorieen..
wel pukkelpop, geen lowlands?
Goed bezig (Y)
Uitspraak van verwijderd op zondag 5 december 2010 om 14:57:
Beetje rare verkiezing

Maakt me niets uit.. Par-t events regelt hun zaakjes altijd op en top (Y)
Mijn stem gun ik ze wel :)