Partyflock
 

Poema dendert door naar het nieuwe jaar

gepubliceerd door , op
Poema dendert door naar het nieuwe jaar
13 januari 2009
Het sneeuwt, het is koud en de oliebollenkraampjes loeien als een malle. Kortom, het einde van het jaar is in zicht. Speciaal voor de laatste feestmaand van het jaar heeft club Poema RAW weer een programmering van jewelste klaar staan. Niemand minder dan Warren Fellow, Darko Esser, Sandrien, Pumpjacks, Rino Cerrone, Joseph Capriati, Paul Boex, Kevin Arnemann, Speedy J, Gary Beck, Joey Daniel, Michel de Hey, Ramon Tapia, Wouter de Moor, Remy en Bas Struik zullen optredens verzorgen waar feestgangers het goed warm van gaan krijgen.

Zaterdag 4 december
Grooves & Basslines is de naam van het feest waarin onder anderen de mannen achter Wolfskuil en Smoke Records samenkomen voor een spetterend optreden. Darko Esser kent men in Utrecht maar al te goed van de Rockit en Mood Elevator party's en ook Warren Fellow is een graag geziene gast. Zij zullen worden bijgestaan door Pumpjacks (aka Corné Baas en David Wolff) en Sandrien.

Zaterdag 11 december
Little Italy is back! Tijdens technoconcept Funky Sessions zullen de twee Italiaanse Dons, Joseph Capriati & Rino Cerrone (aka Neapolitan Gangsta's) de tent op stelten zetten. Verwacht niets minder dan rollende en funkende spaghetti Techno waar de armen en benen flink warmgedraaid van worden! De twee helden, die overigens vaste prik zijn op alle Soenda party's, zullen opgewarmd worden door Poema RAW's resident Kevin Arnemann en Paul 'de knaller'Boex.

Zaterdag 18 december
Rotterdamse sensatie Joey Daniel brengt techhouse-concept 300 MPH naar de Poema RAW. Stadsgenoot Speedy J zal maar liefst 4 uur lang de decks rocken! Hij zal worden bijgestaan door live sensatie Gary Beck en publiekslieveling Joey Daniel!

Vrijdag 31 december
Alle feestgangers die zin hebben om met Oud en Nieuw een dijk van een programmering mee te maken, moeten vooral naar Poema RAW komen. Michel de Hey, Ramon Tapia, Remy, Wouter de Moor en Bas Struik zullen 10 uur lang invulling geven aan het laatste Poema RAW feest van het jaar!

Meer informatie en voorverkoopkaarten op www.clubpoema.nl