Partyflock
 
­ Nederland

Droomachtige early bird actie Daydream Festival

gepubliceerd door , op
Op haar eerste editie beleefde Daydream Festival een droomdebuut. De eerste editie verkocht direct uit en het festival maakt nu serieuze kans op een Europese Festival award. Het is als een ware dagdroom die op 16 april 2011 een vervolg krijgt. Vroege vogels hebben kans hier extra voordelig bij aanwezig te zijn. Per direct zijn een gelimiteerd aantal zeer exclusieve early bird tickets verkrijgbaar. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Early bird tickets: een droomprijs voor de snelle beslissers
Snelle beslissers kunnen dit jaar profiteren van extra veel voordeel. Niet alleen zijn zij als eerste verzekerd van een Daydream ticket, ook betalen zij slechts €19,50 (excl Fee) en krijgen een gratis VIP upgrade! Met deze upgrade heb je toegang tot het exclusieve Early Bird VIP deck, VIP entree, Champagne, Fingerfoods, VIP Bar en VIP seats. Hoewel er in België geen verhoging van het BTW-tarief doorgevoerd wordt, stunt Par-T toch met een spectaculaire en extra vroege early bird actie. Hiermee willen zij haar trouwste fans belonen en de mogelijkheid bieden als eersten verzekerd te zijn van festivaltickets. Het aantal early bird tickets is beperkt, zorg dus dat je er op tijd bij bent. Tickets zijn te koop via www.daydreamfestival.be. Vorig jaar was Daydream Festival ruim voor aanvang volledig uitverkocht.

Daydream Festival opent haar ogen
Na een heerlijke winterslaap opent Daydream Festival haar ogen weer. Neem alvast een kijkje in de droomwereld van Daydream Festival op www.daydreamfestival.be.



Dromen van een Europese Festival award
Daydream Festival is officieel genomineerd voor de prestigieuze European Festival Awards. Het festival dingt mee in de categorie beste nieuwe festival van Europa. Daydream Festival is in deze categorie de enige genomineerde uit de Benelux en tevens het enige genomineerde dance festival! Help Daydream Festival mee aan de titel en de droom werkelijkheid worden. Stemmen kan via http://eu.festivalawards.com.



15 opmerkingen

Ziet er top uit! Top organisatie!

Misschien maar eens een kijkje nemen! :D

Grtz

Rene
en nog een early bird actie 8)
Zon vet feest dit!!!
ja ga er volgend jaar ook eens bij zijn.

Kon helaas van het jaar niet
dan moet hij het wel doen de early bird
Vet concept, zou bijna gaan :)
Alleen de muziekstijlen van vorig jaar bevallen me niet echt, en er vanuit gaande dat dit jaar ongeveer dezelfde stijlen worden gedraaid gaat t 'm toch niet worden ;)
 
Hele vette aftermovie!!!
vorig jaaar was het zooooooooooooooooo vet!!!
Wel mooi kut! KUT TIMOCO hele site lag er uit gistere dus nu heb ik geen early bird upgrade!:O
Maar heb dit jaar iig wel een kaartje (H)
Werkzaam bij Par-T
Uitspraak van - ;; Dreams &nd Realities op donderdag 2 december 2010 om 18:25:
Wel mooi kut! KUT TIMOCO hele site lag er uit gistere dus nu heb ik geen early bird upgrade!:O
Maar heb dit jaar iig wel een kaartje (H)

Je kunt nog een Early Bird VIP upgrade kopen;) op www.daydreamfestival.be
De eerste dag ging inderdaad erg langzaam, maar nu loopt alles weer normaal! Let er wel op...2/3 van de 1000 Early Bird Tickets zijn verkocht!
Ticket binnen via de website belgie :-)
Tis geen geld voor dit feest