Partyflock
 
­ Nederland

360
brengt Coma naar Trouw en Marcel Detmann staat een nacht lang in de kelder

gepubliceerd door , op
360
18 februari 2009
Feest360 · featuring Coma & Dettmann
Datumzaterdag 4 december 2010
LocatieTrouwAmsterdam
Een jaar geleden viel Sinterklaas exact op de 360 avond. Dit jaar is de goedheiligman een dagje eerder in de Amsterdamse club Trouw. Op zaterdag 4 december laat hij alvast een paar mooie cadeaus achter aan de Wibautstraat. Bij de mannen van 360 staat het duo Coma met een live optreden op het podium en in de kelder van Trouw, ook wel de Verdieping genaamd, staat Berghain heer en meester Marcel Dettmann een nacht lang achter de decks. Het verlanglijstje van Trouw kan met deze line-up voor dit jaar worden afgestreept.

Nuno dos Santos en Patrice Bäumel zijn de drijvende kracht achter 360. Samen draaien zij iedere eerste zaterdag van de maand dan ook onder die noemer in Trouw. Beiden leverde in 2010 hun debuutalbum af. Nuno samen met TJ Kong het melodieuze album After Dark, My Sweet en Patrice zijn solo album Vapour wat tevens de eerste release was op het Trouw label. Tijdens de 360 avonden nodigen zij steeds weer inspirerende en vooruitstrevende live artiesten uit. Afgelopen jaar stonden er al namen als: The Field, Elektro Guzzi, Brandt Brauer Frick en Francesco Tristano. De laatste 360 van dit jaar is de beurt aan Coma. Het Keulse duo maakt poppy tracks met een elegante techno vibe, zeer dansbaar en zeer aanstekelijk. Verwacht wederom geen autistische man achter een laptop, maar een daadwerkelijk live optreden.

Marcel Dettmann mag na Dixon de meest graag geziene buitenlandse artiest van Trouw genoemd worden. Na een overweldigende set tijdens ADE in de clubzaal, vertrekt hij deze nacht weer naar zijn oude vertrouwde Verdieping waar hij al twee keer eerder stond. Fans van onvervalste Berghain techno kunnen een nacht lang doen alsof ze in de Duitse tent staan, want Dettmann draait all night long in de donkere en warme kelder van Trouw. Dit alles omdat hij naast dat hij fan van Trouw is, ook een album tour aan het doen is.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51895, 4173}
hihi, dettttttmaaannnnnnnnn LOS!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3319, 2662}
Roeiiiiiiiiiiiii!!!
Leuke locatie! (Y)