Partyflock
 
­ Nederland

Armada Music brings something special
For you

gepubliceerd door , op
Zaterdag 11 december is de grote dag. De officiële release van Signums indrukwekkende artiestenalbum ‘For You' is dan een feit en Armada Music lanceert het debuutalbum in combinatie met een waanzinnig spektakel in Culemborgs hotspot Crystal Venue. Uiteraard staat Signum deze avond in de verdiende spotlights. Het duo heeft echter in samenspraak met Armada Music een überdikke line-up neer gezet om zoveel mogelijk liefhebbers van de hedendaagse trance naar de albumrelease in de Crystal Venue te trekken.

The early start of Signum!
Het begon allemaal in de jaren negentig, waar Pascal Minnaard en Ron Hagen op school ontdekten dat ze dezelfde muzikale passie deelden. De twee creëerden al snel een hechte band in de studio en contracteerden zich bij platenlabel Jinx van BPM Dance. De single ‘What Ya Got 4 Me' bleek een absolute doorbraak en belandde zelfs in de UK Top40! De vele hits, met full support van de grootste dj's op aarde, volgden elkaar in rap tempo op. Echter, tot een album kwam het nooit...

Nu, december 2010, ontelbaar veel hits, dj-sets ‘all over the world' en dus een flink aantal jaren later komt het lang verwachte debuutalbum uit. Hoewel Pascal al geruime tijd, doelbewust voor het produceren alleen kiest en Ron, met verve de gigs op zich neemt, blijft het duo Signum een combinatie om geen genoeg van te krijgen. Het album ‘For You', dat volgens kenners niet voor niets bij Armada Music is ondergebracht, bevat een veelzijdige collectie aan splinternieuwe Signum tracks, sommigen uit samenwerking met de beste vocalisten. Een trance gerelateerd combinatiespel van oldskool trance naar hedendaagse techy en powerful uplifting trance.

Superieure line-up met Armadakeurmerk
Natuurlijk staat Signum 11 december in de verdiende spotlights. De line-up wordt echter kwalitatief gewaarborgd door het keurmerk Armada en dus zijn er internationaal gerespecteerde dj's met superieure staat van dienst gevraagd de albumrelease te ondersteunen. Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H. en Ron van den Beuken beschikken ruimschoots over de zojuist toebedeelde credits. Daarnaast komt Armada Music met een meer dan exclusieve boeking van Jorn van Deynhoven vs RAM! Deze b2b staat, gezien de wijze waarop beide artiesten de scene afgelopen jaar bestormden, garant voor een weergaloos optreden met uplifting trance, zoals uplifting trance bedoeld is. Energetisch met powerful drives en dito basslines! Tot slot versterkt Nederlands vers bloeiend talent Adam Seller de line-up van Armada Music.

Crystal Venue
De locatie is natuurlijk niet zomaar verkozen boven anderen. De Crystal Venue heeft een gigantische ‘make over' ondergaan en is in positieve zin niet meer te vergelijken met de HappydayZZ van weleer, hoewel de status van de club uit Culemborg voor menig Nederlander dezelfde waarde behoudt. Lekker centraal, goed verzorgd, fijn personeel en ‘last but certainly not least' een onovertroffen, geavanceerde geluidsinstallatie met de beste technici die het geluid tot diep in je innerlijke ziel weten binnen te krijgen.

Limo-actie
Armada Music en Signum slaan de handen ineen en nodigen jou en alle andere liefhebbers van trance uit op zaterdag 11 december 2010. Wanneer je het evenement (op zeker) in je agenda op Partyflock plaatst, maak jij kans om met zeven vrienden thuis opgehaald te worden, naar een Vip-deck in de Crystal Venue te worden gebracht, waar je wordt ontvangen met een fles champagne en twee flessen sterke drank naar keuze en allerlei lekkere hapjes. Uiteraard brengt de limousine jullie weer veilig thuis.

Zoals op de meeste, gerenommeerde trance events in Nederland regelt AfterHoursFM de live broadcasting. Kan je dus echt niet? Tune dan in op www.forum.ah.fm en krijg spijt als haren op je hoofd dat je hier niet bij bent geweest. Laat het een onvergetelijke nacht worden die de boeken in mag gaan als één met muzikale passie For You!

Tickets koop je voor € 15,- ex fee op www.armadamusic.com Deurprijs is € 20,-

12 opmerkingen

 
Netjes! (Y)
Interssant feestje :)
dit word knallen :bounce: het dak gaat eraf :cheer:
Dat zijn nog een win acties! :)

Top Line-up! dit zijn van die feestjes die onverwachts TOP kunnen uitpakken! (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 48643, 111499}
No doubt! This place is Rocking!

kan niet wachten!
wordt een zeer dikke avond!!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Presidance
Artiest {SHOWLIST artist 65548, 155301}
word op zeker een topavond
de kaartverkoop verloopt volgens de verwachting,Als dit zo doorgaat zijn we genoodzaakt de tweede zaal ook open te doen,en kan het alleen nog maar beter worden.
netjes hoor(Y)