Partyflock
 

Hardbeatzz

gepubliceerd door , op
Hardbeatzz
9 september 2010
Aanstaande vrijdag vindt de tweede editie van Hardbeatzz plaats in discotheek Fortuin te Meer. Na de zeer succesvolle eerste editie zijn de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen. Maar met deze line-up en locatie kan het gewoon niet mislopen! Bovendien viert discotheek Fortuin dit weekend zijn 40 jarig bestaan dus is het dubbel feest! Maar voor het zover is wordt hier u de laatste info nog even meegeven.

Timetable: Er werd opnieuw voor een opbouw van jump/tek naar hardstyle om dan ten slotte over te gaan naar hardcore. Zo is er voor iedere harddance liefhebber wat wils.

21:00 – 22:30
Datek vs. Fré: Een primeur op Hardbeatzz; voor het eerst zullen deze heren samen te vinden zijn achter de draaitafels. Datek is vooral bekend van zijn setjes in het beruchte jh Spiraal. Fré mocht onlangs aantreden op 1 year furious in Highstreet. Op Hardbeatzz zullen zij opwarmen met een early jump en tek set!

22:30 – 23:30
Bass System: Deze jonge talenten hebben in de regio al vaak bewezen dat ze heel wat in hun mars hebben. Ze deden Highstreet al meerdere malen daveren en konden dus niet ontbreken in de line-up. Bass system zal een mix brengen van de beste hedendaagse jump en tek!

23:30 – 00:30
Dark-E: Hij draait al heel wat jaren mee aan de Belgische harddance top. Dark-E was o.a. resident tijdens de gloriedagen van discotheek Complex en stond al op zowat alle grote evenementen. Hij is niet alleen een geweldige producer maar bewees op de eerste Hardbeatzz ook een meesterlijke dj te zijn. De opbouw van jump naar hardstyle is hem op het lijf geschreven!

00:30 – 01:30
Dj Villain: Hoewel hij natuurlijk vooral gekend is voor zijn MC werk zal Villain op deze editie ook een exclusieve dj set draaien. Zo brengt hij genadeloos door bij de beste hardstyle van het moment! Dit wordt knallen!

01:30 – 03:00
Brennan Heart: Hij is al jaren niet meer weg te denken uit de hardstyle scene en produceerde al vele hits en anthems. Bovendien bracht Brennan deze zomer nog zijn tweede album 'Midifilez' uit vol met edits en dj tools. Uitgerekend de dag na Hardbeatzz staat hij ook op Qlimax waar hij het anthem van dit jaar voor produceerde. Tijd voor een ongeziene doortocht op Hardbeatzz!

03:00 – 04:00
Tommyknocker: Deze beruchte Italiaanse dj/producer zal het tempo stevig opdrijven! Hij heeft eigenlijk ook geen introductie nodig aangezien Tommyknocker op alle grote hardcore evenementen geprogrammeerd staat. 't Fortuin zal daveren op zijn grondvesten!

04:00 – 05:00
Kristof: Afsluiten doet een met een Belgische topper. Om niet te zeggen de nr. 1 hardcore dj van België. Hij stond al op alle grote hardcore events en bewees op Planet Bass waarom.

Hardbeatzz wordt gehosted door mc Apster en mc Villain, misschien wel de twee beste mc's van het moment!

Kaartenverkoop:
De kaartjes verkopen aan een razend tempo maar bij de meeste voorverkooppunten zullen er nog wel enkele te verkrijgen zijn. Al kan je best niet te lang meer wachten. Ook online kan er nog gekocht worden op www.4ticket.nl aan de prijs van € 10,00 (ex fee). Voorlopig kan er ook nog aan de deur betaald worden maar wees er dan best op tijd bij!

Routebeschrijving:
Snelweg Breda-Antwerpen (A1-E19), afrit n°1 MEER-ZUNDERT, aan het eind van de afslag rechtsaf richting Meer. Deze weg blijven volgen en na circa 1700m bevindt zich aan De Rechterkant café/discotheek 'T Fortuin.

Café:
Het café zal opnieuw omgetoverd worden tot een rustgedeelte waar je even kan uitblazen. Achteraan bij het café is ook een snackbar aanwezig om de late honger te stillen. ‘t Fortuin verwelkomt u graag deze vrijdag om er een fantastisch feest van te maken.

Get your dancing shoes ready!

3 opmerkingen

We hebben er zin in !
 
Brennan Heart!! :D:D