Partyflock
 
­ Nederland

Outland pakt eerste kerstdag en Oud & Nieuw groots uit

gepubliceerd door , op
New Years Eve 2011
Nog heel even wachten maar dan is het eindelijk zo ver. Tijdens een onvergetelijke nieuwjaarsnacht zullen diverse grote artiesten 2011 inluiden op een manier waar menig liefhebber alleen maar van kan dromen!

Outland heeft voor deze editie de beste artiesten weten te strikken. Het belooft een aaneenschakeling van ongekende hoogtepunten te worden met niemand minder dan Erick E, Quintino, Lucien Foort, Stefan Vilijn, Leroy Styles en D-Rashid. De combinatie van locatie, een spectaculair decor en een dikke line-up maakt dit Nieuwjaars evenement uitermate bijzonder.

Wil je knallend het Nieuwe jaar beginnen met al je vrienden? Koop dan snel je ticket!

Tickets
Tickets voor dit event kosten €25,- (ex. fee) en zijn te koop via alle Primera en online via Outland.nl. De minimumleeftijd is 18 jaar en ouder. Bij twijfel kan er aan de deur om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee. Geldige legitimatiebewijzen zijn een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Vip-Tickets
Wil je de avond geheel in stijl beleven? Reserveer dan nu een VIP tafel door te bellen met 06 - 179 031 40 of stuur een mail naar info@thevipagency.nl. Er zijn maar een beperkt aantal VIP tafels verkrijgbaar.

Openbaar vervoer
Outland is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de Metro of trein kun je reizen tot Station Rotterdam Alexander. Outland is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Outland uitstekend te bereiken. Voor de routebeschrijving kijk je op www.outland.nl. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein.

Let op: deuren zullen gesloten zijn tussen 23.45 en 00.15 uur.

Christmas Edition 2010
Kan je niet wachten tot 31 december? Kom dan op zaterdag 25 december, eerste kerstdag, naar Outland. Christmas Eve 2010 wordt groots uitgepakt! Niemand minder dat Sunnery James & Ryan Marciano zullen een twee uur durende set neer knallen. Niemand minder dan MC Gee zal deze avond hosten. Daarnaast zullen nog een groot aantal artiesten aan de line-up worden toegevoegd om Christmas Eve 2010 compleet te maken.

Tickets
Tickets voor dit event kosten €14,- (ex. fee) en zijn te koop via alle Free Record Shops en online via Outland.nl.

6 opmerkingen

Vet hoor! (Y)
niet slecht, al denk ik dat ik voor t wat ahdrere werk ga met oud en nieuw...
 
Met oud en nieuw in Maassilo aan het knallen op Awakenings!
En kerstnacht wss ook maassilo B2S!
 
Van 't weekend feestje gehad met Erik E, was goed te doen! Misschien hier ook maar eens langsss. :cheer:
Toch maar als optie noteren.
Ken gewoon weer lopen naar huis :)
naar huis kruipen en voor maar 25 euro