Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fresh komt naar Groningen

gepubliceerd door , op
Absolutely Fresh is een clubavond die altijd in het teken staat van kwalitatief goede muziek, verrassende acts en bijzondere decoratie. De organisatie streeft altijd tezamen met haar samenwerkingspartners naar het verzorgen van de perfecte avond, vol beleving, goede muziek en sfeer, kortom een avond waar nog lang over nagepraat wordt. Voor het eerst in haar bestaan doet Absolutely Fresh Groningen aan en waar kan dat beter dan in kwaliteitslocatie Huize Maas. In het land der artiesten staat Huize Maas bekend als het kroonjuweel van het Noorden. De belangrijkste reden hiervoor is het geweldige publiek dat Groningen rijk is en dit brengt telkens weer het beste in een ieder naar boven. Met dat in gedachten kunnen Absolutely Fresh, Quintino, Shermanology en East & Young niet wachten tot het eindelijk 11 december is en het dan werkelijk tijd zal zijn voor de eerste editie van Absolutely Fresh in Groningen.

Een eerste editie moet natuurlijk speciaal zijn en daarom nodigt Absolutely Fresh een aantal artiesten uit dat bekend staat om zijn goede producties en knallende optredens. De avond zal worden geopend door local hero Praia del Sol. Deze artiest zal bij menig bezoeker bekend zijn en dat kan goed, want Praia duikt regelmatig op in verschillende clubs in Noord-Nederland. Hierna zal het tijd zijn voor de East & Young; in de zomer van 2009 scoorden ze een grote clubhit met de naam Reveal. Dit nummer kreeg support van artiesten als David Guetta, Swedish House Mafia en Chuckie. In 2011 zal het bekende label Defected een aantal tracks van deze heren gaan uitbrengen en de verwachting is dat East & Young in 2011 definitief zullen doorbreken. Hierna is het tijd voor de uiterst muzikale familie Sherman. Shermanology staat bekend om zijn knallende platen aangevuld met live vocals, niet te missen dus. Tot slot zal Quintino laten zien hoe je een zaal spreekwoordelijk op de kop zet, het dak eraf blaast, afbreekt of hoe je het ook noemen wilt. Feit is dat Quintino door middel van zijn producties en spectaculaire livesets in sneltreinvaart de Nederlandse top heeft bereikt en voornemens is Groningen tot het uiterste te laten genieten.

Prijsvraag
Ter ere van het feit dat Absolutely Fresh voor het eerst in Groningen georganiseerd wordt geeft de organisatie 5 x 2 gastenlijstplekken weg. Het enige dat je moet doen om hierop kans te maken is een mail sturen naar info@absolutelyfresh.nl. Schrijf in deze mail naast je NAW-gegevens dé reden waarom jij moet winnen en uiterlijk 6 december hoor jij of je gratis naar Absolutely Fresh gaat.

Tickets&Informatie
Schrijf zaterdag 11 december in je agenda. De avond zal beginnen om 23:00 uur. De voorverkoop is inmiddels gestart en tickets zijn te koop op www.absolutelyfresh.nl/tickets. Mocht je tickets aan de deur willen kopen raadt de organisatie je aan op tijd te zijn in verband met de verwachte drukte. De minimumleeftijd is 18 jaar, houd er rekening mee dat er te allen tijde gevraagd kan worden om legitimatie. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl, vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@absolutelyfresh.nl

2 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Graag bij willen zijn, altijd dikke feesten van Fresh!!
Verrassend! :o

Absolutely Fresh! B)