Partyflock
 
­ Nederland

Electronation @ Klinch

gepubliceerd door , op
Sébastien Léger en Ida Engberg zijn beide geen onbekende van Electronation, maar samen waren zij nog nooit op een avond te zien in de hoofdstad. Deze primeur is dan ook voorbehouden aan de komende editie van Electronation @ klinch in de Melkweg. Vrijdag 12 november zal het technogeweld plaatsvinden van deze Zweedse schone en Franse bad boy. Dit alles aangevuld door lokale held en Electronation frontman Terry Toner!

Sébastien Léger begon in 1998 met produceren en remixen onder verschillende namen en heeft hier een bijzondere cv aan over gehouden. De uit Frankrijk afkomstige dj heeft remixen gemaakt voor een aantal van de meest prestigieuze labels ter wereld, waaronder Intec, Defected, Ovum en natuurlijk zijn eigen Mistakes Music! Inmiddels heeft hij een compleet eigen, energieke sound ontwikkeld die wordt gewaardeerd door zowel de doorgewinterde house veteranen als de frisse technokids. Met de onlangs genomen omslag naar de wat meer ritmisch georiënteerde tech-sounds, kan meneer Léger zich heden ten dage tot de absolute wereldtop rekenen in dj en producersland!

Ook mevrouw Engberg is zeker geen onbekende van Electronation te noemen en al helemaal niet in de Melkweg. Deze Zweedse schone weet moeiteloos de harten te stelen van het mAnnelijk geslacht en tegelijkertijd de erkenning van fervente technoliefhebbers te vergaren! Bewijs hiervoor zijn haar sterke releases, waaronder de onlangs uitgebrachte hit Owl's Nest op Adam Beyer's label Truesoul. Na eindeloos op stap te zijn geweest en de wereld rond te hebben getoerd met de Drumcode crew, strijkt zij weer neer in Amsterdam voor een avond gevuld met gevoelige tech-house en de nieuwste techno klappers!

Terry Toner heeft het de laatste tijd weer lekker druk! Na enkele hoog aangeschreven remixen gedaan te hebben is zijn aandacht wat meer richting het draaien verschoven en laat hij Amsterdam weer springen op zijn afsluitende sets. Deze keer zal hij echter openen en dat zal gebeuren op gepaste knusse wijze in deze nu al koude novembermaand!

Als remedie tegen deze kille wintermaanden heeft Electronation dan ook al meteen een tweede klinch in de planning staan. Vrijdag 10 december word de Melkweg het toneel van een nieuwe wintereditie van Electronation @ klinch met niemand minder dan Stephan Bodzin Live en Gary Beck!

Maar tot die tijd kun je 12 november in de Melkweg in ieder geval alvast tegen de kou komen schuilen

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
nice! :D