Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag 12 november Gem Sessions in de Westerunie, Amsterdam

gepubliceerd door , op
Gem Sessions
23 september 2010
De avond van 12 november 2010 in de WesterUnie in Amsterdam staat geheel in het teken van de aankomende albums van Secret Cinema (Feb 2011, Gem Records) en Egbert (Maart 2011, Cocoon Recordings). Peter Horrevorts maakt de avond af met een van zijn geniale sets. Klap op de vuurpijl is een spectaculaire led-show!

Jeroen ‘Secret Cinema' Verheij, een van de drijvende krachten achter de Nederlandse techno scene presenteert deze avond onder het Gem vaandel en nodigt dan ook de twee sterkste talenten onder zijn vleugel: Egbert en Peter Horrevorts. Hij werkt momenteel aan zijn album 'Minerals' waarop hij zichzelf ook van een abstractere kant zal tonen met muziek geïnspireerd door Mineralen en hun eigenschappen.

Egbert is met high profile gigs over de wereld anno 2010 niet meer uit de techno scene weg te denken. Hij werkt momenteel aan een album dat in maart zal verschijnen op Cocoon. De eerste preview 12' ‘Open' komt later deze maand uit.

Peter Horrevorts is heet! Wereldwijde boekingen stromen binnen van Australie tot Rusland en artiesten staan in de rij voor een remix.

Deze avond begint om 2300 uur en eindigt om 0500 uur!
Kortom een feest om niet te missen dus haal snel je kaarten bij www.gemsessions.nl

1 opmerking

Het is al weer bijna 12 november :D