Partyflock
 
­ Nederland

Logics

gepubliceerd door , op
Logics
2 november 2010
19 november zal de laatste Logics in So What! zijn, hét Goudse technofeest waar verschillende internationale en nationale grootheden op het gebied van techno hun intrede hebben gehad. Zo hebben o.a. Billy Nasty, Secret Cinema, dj Remy en Bart Skils achter de decks gestaan en werd menig bezoeker getrakteerd op een techno set van de bovenste plank. Dat dit de laatste editie in So What! zal zijn, betekent niet dat Logics zal stoppen als evenement in Gouda. Na 11 succesvolle edities in So What! zal de organisatie op zoek gaan naar een andere locatie.

Om de twaalfde en laatste keer in So What! tot een knallend einde te brengen zal techno legende James Ruskin acte de présence geven. Vanwege een aswolk eerder dit jaar kon hij helaas niet aanwezig zijn bij de editie in mei.

De in Londen woonachtige James Ruskin heeft zijn sporen in de Europese technoscène ruimschoots verdiend. Met zijn eigen label Blueprint Records heeft hij vele platen uitgebracht, die ook de organisatoren van Logics niet onopgemerkt zijn gebleven de laatste jaren. Vrijwel elke techno dj heeft wel een release van Ruskin in zijn platenkoffer. Op deze avond staat Ruskin zelf achter de decks. Wil je meer info over James Ruskin of wil je tracks van hem beluisteren, ga dan naar zijn myspace.

Wil je een set van James Ruskin beluisteren, check dan CLR podcast 87, waarin tevens aandacht aan Logics werd besteed.

Uiteraard zal de vaste Logics crew; Bastiaan Corès, Jorrit Pol, VJ Frost en MC Fonz ervoor zorgen dat er met deze editie een onvergetelijke techno-avond wordt neergezet in Gouda! Ook zal qua aankleding en visuals de locatie weer flink onderhanden genomen worden zoals de vaste Logics bezoeker gewend is.

Tickets zijn te verkrijgen via www.so-what.nl en kosten slechts 8 euro. Let op: So What! hanteert een strikt deurbeleid wat inhoudt dat je vóór 12 uur binnen moet zijn.

3 opmerkingen

Inderdaad ! Zin in!
Dit wordt PHAT :D