Partyflock
 
Element Wall Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Samsobeats is niet algemeen zichtbaar!

Nope is Dope in 013 Tilburg

gepubliceerd door , op
Nopeisdope
23 september 2010
FeestNopeisdope · Dj Apster Birthdaybash
Datumzaterdag 30 oktober 2010
Locatie013 Site
Zaterdag 30 oktober! Dat belooft één en al feest te worden. Net als de vorige edities van Nopeisdope in het Brabantse Effenaar. Teleurgestelde gezichten voor een uitverkochte deur en ontzettend blije mensen binnen! De extra knallende ‘Nopeisdope' in de 013 zal worden verzorgd door Gregor Salto, DJ Apster, Bassjackers, Mirwais, JoeySuki, Firebeatz, David Gravell en meer! De organisatie van Nopeisdope en Ministry of Entertainment zijn weer met pretoogjes uit aan het kijken naar de zaterdag in 013. De Brabantse edities van het landelijke clubconcept zijn namelijk zeer gezellig. Enthousiast publiek dat zin heeft in een feestje!

De aankomende editie wordt extra speciaal omdat het The Birthady Bash van DJ Apster is. DJ Apster is de laatste tijd zeer opvallend in de international charts. Geen gekke keuze, want deze man heeft aardig wat populaire remixes van dance-tracks achter zijn naam staan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij door de internationale grootheid Steve Aoki uitgenodigd is om op zijn eigen DIM MAK label muziek uit te komen brengen, evenals het belangrijke Nederlandse label van Afrojack, Wall Recordings, Laidback Luke's label Mixmash en Sidney Samson's label Samsobeats. Artiesten als Hardwell, Quintino, Bassjackers, JoeySuki, Firebeatz en The Partysquad hebben tracks samen met Apster uitgebracht. DJ Apster is een groot Nederlands talent met een zeer verrassend en energiek geluid.

Zaterdag 30 oktober zal DJ Apster zijn verjaardag op gepaste wijze vieren. Wacht nu niet te lang met het kopen van de kaartjes want er waren de afgelopen keer een hoop mensen die op zaterdagavond die achter het spreekwoordelijke net hadden gevist! De kaarten zijn onder andere te koop op www.nopeisdope.com (goedkoper en makkelijk!).

Gregor Salto
Apster
Bassjackers
Mirwais
JoeySuki
Firebeatz
David Gravell
Volkan Saki

Hosted by MC Bizzey
Live percussion by Andrei Russo

2 opmerkingen

 
Klinkt goed!! :D