Partyflock
 

Audio Active, Internationale bende

gepubliceerd door , op
Audio Active XXL
5 september 2010
Vrijdag 26 november vindt alweer de vierde editie van Audio Active in de hoofdzaal van het Paard plaats en het beloofd muziekaal een internationale bende te worden.

Rinse Returns
Bij alle underground liefhebbers staat zijn naam in hun hoofden gegriefd. Wat meeste mensen niet weten, is dat deze held bijna niet meer onder ons was. Rinse was door een ziekte bijna uitgeschakeld. Hij heeft paar maanden gevochten, zijn rust gepakt en het gelukkig overleefd. Deze tekno-grootheid, en letterlijke winnaar, van eigen bodem zal op Audio Active zijn return in de scene maken. Dit zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan, hij zal de naam van Nederlands bekendste sound system AA (Acid Anonymous) representeren met een onvervalst live-tekno-set.

Kicks and breaks
De vaste bezoekers van Audio Active weten het inmiddels, AA staat voor alles wat maar underground uitstraalt en laat zich totaal niet in een hokje plaatsen. Voor wie het nog niet weet of kent, hierbij een kijkje in de keuken van de laatste editie. E-Sicko weerspiegelt het ultieme AA gevoel met een mix van verschillende stijlen:



Inderdaad niet in een hokje te plaatsen, maar een gemeenschappelijke noemer komt op alle AA's terug, namelijk grote internationale artiesten die zelden of nooit in Nederland te bewonderen zijn geweest. Omdat ze of voor ander organisaties onbetaalbaar of onbereikbaar zijn, maar het is T.T.S. weer gelukt en deze keer hebben ze maar liefst twee hele bijzondere namen uitgenodigd.

Kid606
Eén van de mannen die aan de wieg van wat we vandaag de dag breakcore, undergroundnoize, terror of geef het maar een naampje heeft gestaan en gezien wordt als een van de grootste namen uit de scene. Een man die bewijst dat Venezuela ook nog legale genotsmiddelen exporteert. Tegenwoordig is Kid606 vooral met soundscapes bezig, maar op vrijdag 26 november gaat die speciaal voor AA éénmalig terug naar zijn oldschool kicks & breaks. Hoor alleen maar ouwe werk uit zijn vroegere duistere periode, een set die dus ook maar éénmalig exclusief ten gehore gebracht zal worden.

MSD
De andere held deze nacht is MSD. Muzikale puristen hebben vast wel iets van hem in zijn kast staan. Kluba Wylliam overdondert vanuit Shanghai (China) de wereld met vele hardtek en frenchcore producties. MSD wordt speciaal voor AA ingevlogen en zal voor het eerst in Nederland zijn debuut maken en iedereen laten horen wat we eigenlijk hier in Europa missen.

En verder
Frenchcore specialisten bij uitstek van het moment namelijk The Sickest Squad zullen voor het eerst Den Haag aandoen en laten zien waarom hun populariteit op dit moment tot ongekende hoogtes stijgt.
Akira zijn R3born alterego zal voor de tweede keer zijn opwachting maken op Audio Active. Wat Kin als R3born gaat doen? De kenners weten hoe hij op de eerste editie van Audio Active de zaal door het plafond liet springen.

T.T.S. heeft al jaren een trouwe band met België: met feesten in Vlaanderen in het verleden en het ontdekken van verschillende artiesten afkomstig uit dit stukje land.
Tripped was één van die acts, een artiest die toentertijd nog een talent was maar die status inmiddels allang ontgroeid is. Oorspronkelijk begonnen als drum & bass DJ, maar zich ontwikkelt als snelle hardcore producer met releases op gerenommeerde labels als Strike Recordings & Rebelscum.

Waar alle artiesten een end moeten reizen, kan deze artiest bijna lopend naar het Paard komen. Vexer heeft T.T.S. beloofd om op deze editie totaal wat anders te gaan doen als wat men normaliter van hem verwacht, maar de platenkeuze blijft hard en duister.

Naast oren heb je ook nog ogen, dus, een feestje zonder visuals is zo kaal, dus daarom is VJ N-X uitgenodigd om je ogen te teasen.

Bereikbaarheid
Het centrum van Den Haag is uitstekend bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer.

Het Paard ligt op loop afstand van grote treinstations als Den Haag Centraal & Den Haag Holland Spoor en heeft een tramhalte/randstadrailstation voor de deur (Grote Markt).
Parkeren is vanaf 22:00 gratis.

Met het OV kom je zeer snel thuis, aangezien Den Haag Holland Spoor op het nachtnet aansluiting van de NS zit waardoor je op elke tijdstip thuis kan komen.
Woon je in de regio Haaglanden/Westland, de nachtbussen van de HTM vertrekken vanaf het Buitenhof.

Kijk voor exacte informatie over de bereikbaarheid, aansluitingen, en meer nuttige informatie op www.t-t-s.nl

14 opmerkingen

Artiest Vexer
Uitspraak van UTCA_Rikkie op donderdag 21 oktober 2010 om 17:06:
Audio Active altijd vet!

Dank u! (Y)

In MP3 kan je de set van E-Sicko hier downloaden.

De overige sets van de vorige Audio Active XXL('s) kan hier of hier downen.
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Bruut filmpje met die band!
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Goed bezig weer hoor!

Elke keer weer een top line up voor een topprijs (Y)
Uitspraak van Funky Frank op vrijdag 22 oktober 2010 om 09:11:
Goed bezig weer hoor!

Elke keer weer een top line up voor een topprijs

Kom je ook? :bier:
Uitspraak van Aschvault op vrijdag 22 oktober 2010 om 09:24:
Kom je ook?:bier:

Wil wel, maar dag erna is club r_AW een zekerheidje, das helemaal mijn line up met AP en N-Vitral natuurlijk :) Maar als ik ook maar ff dat wknd 2x de deur uit ken, dan kom ik zeker ff een kijkje nemen maatje (Y) Maar voor nu dus toch slechts een optie :o
 
Ziet er goed uit! :D
Straffe bak!! (y) dit mag niet gemist worden :)
Zin in!! :D

en jij komt ook gewoon Frank ;)
voor mij de dag erna ook weer club r_AW
goedzo japje :D
Artiest {SHOWLIST artist 59346, 24255}
Dusss.. das nog eens praat allemaal, goed stukkie tekst :D!