Partyflock
 
­ Nederland

Kings of ace
Powered by Framebusters

gepubliceerd door , op
Kings of Ace
9 oktober 2010
FeestKings of Ace · Powered by Framebusters ADE
Datumzaterdag 23 oktober 2010
LocatieEscape Club Site
Nederland's grootste dance evenement, Amsterdam Dance Event is in volle gang. Net als eerdere jaren komen tijdens ADE alle leden van de Ace Agency-familie bijeen voor een nieuwe editie van Kings of Ace. De line-up is gevuld met alle Ace DJ's en live-acts dus het beloofd aanstaande zaterdag een ADE-event van formaat te worden in Amsterdam's bekendste club Escape Club.

Tussen 22:00 en 05:00 uur zal de Ace Agency-familie de hele Escape over nemen! Escape Club zal 't podium zijn voor Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino, Shermanology, Lucien Foort, R3HAB, Jaziah, Addy van der Zwan, Gabriel & Castellon, Raymundo en de laatste aanwinsten van Ace, de jonge en getalenteerde Jaz von D en het bekendste Britse DJ-duo, the The Shapeshifters. King of Ace zal gehost worden door MC Zawdi MC, MC Roga en MC Ambush en MC Mitch Crown en Jethro Angkotta zullen met hun live-acts zeker iets speciaals toevoegen aan de avond. Live PA Eva Simons, bekend van Afrojack's huidige club hit 'Take Over Control', maakt de line-up in Escape Club af.

Escape deLux is tijdens Kings of Ace de plek om te genieten van True House Music! True House Music frontman Ricky Rivaro en zijn vaste True House partners Daniel Bovie & Roy Rox nodigen East & Young, Roul and Doors & Doors en Matt Styles uit voor een avond vol pure House sounds. Vocalist Nelson zal live 'My Destiny', de nieuwste True House Music track, ten gehore brengen.

Met DJ's van wereldklasse, de beste House, de indrukwekkende live-acts en de oogverblindende licht- en lasershows is Kings of Ace een avond om zeker niet te missen! Er is eigenlijk geen echte reden om deze editie van Kings of Ace te missen, maar mocht het je nou echt niet lukken om er zaterdag bij te zijn, maak je dan geen zorgen! Alleen voor deze speciale gelegenheid zal radiostation FunX een studio opzetten in de Escape Club. Vanaf 7 uur 's avonds tot laat in de nacht zal FunX alle live-sets van Kings of Ace en verschillende interviews met prominente ADE-bezoekers uitzenden!

Tickets voor Kings of Ace zijn verkrijgbaar op www.paylogic.com of bij iedere Primera winkel, maar het is misschien ook een goed idee om Slam FM in de gaten te houden! Slam FM zal tijdens ADE meerdere tickets voor Kings of Ace weg geven. En dat is nog niet alles! Alle Ace-artiesten geven deze week verschillende prijzen weg aan luisteraars van Slam FM. Dus zet je radio op Slam FM om meer te weten te komen over de prijzen.

3 opmerkingen

 
Ik moet, ik moet, aaaah, heeerlijk!!
 
Helemaal top!