Partyflock
 

Selekted Music ADE Showcase

gepubliceerd door , op
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is de jaarlijkse smeltkroes van nationale en internationale maatschappijen werkzaam in de dance industrie, dit jaar gehouden van woensdag 20 oktober tot en met zaterdag 23 oktober. Het ADE is samen te vatten als netwerken, bijpraten, nieuwe releases presenteren, deals beklinken maar vooral zowel nieuwe als gevestigde artiesten live bewonderen tijdens de ADE gelieerde evenementen. Platenmaatschappij Selekted Music zal zich in het rijtje ADE events toevoegen door een speciale ADE showcase te organiseren in de Amsterdamse club Bungalow 8 op donderdag 21 oktober 2010.

Bungalow 8, in Amsterdam gevestigd in de voormalige Zebra Lounge naast de bekende hotspot Jimmy Woo, is het geesteskind van de Amerikaanse Amy Sacco die in 2002 in New York deze trendy nachtclub gestalte gaf. Exclusiever dan exclusief werd het credo van dit nieuwe uitgaansconcept en het feit dat niemand minder dan Paris Hilton in huilen uitbarstte toen deze zelfbenoemde diva de toegang geweigerd werd, onderstreept dit motto. Vijf jaar later opende Bungalow 8 in Londen haar deuren die ondertussen Prince, Madonna en de Beckham's tot haar vaste clientèle mag rekenen.

Selekted Music organiseert in samenwerking met het Amsterdamse collectief Nachtzusters in Bungalow 8 op donderdag 21 oktober de Selekted Music ADE Showcase. Een selectie van het Selekted artiestenroster, aangevuld met internationale gasten als Ron Carroll, Gene Farris en Nick & Danny Chatelain staan, verdeeld over de twee verdiepingen van de onlangs geopende Bungalow 8, garant voor een dampend nachtje ADE beleving tijdens korte energieke showcase sets.

Ervaren rot in het vak Real El Canario zal laten horen waar de trademark sound van zijn label Beat Dis - een sublabel van Selekted Music - voor staat terwijl de Haagse oudgediende Steve Sweet a.k.a The Darkraver, samen met Chuckie's vaste MC Ambush, de ADE primeur voor zijn rekening neemt met de presentatie van zijn nieuwe single Steve Sweet feat. Ambush “That's Whazzup”. Het recent getekende nieuwe talent Sherry Flavour, bekend van de YouTube hit en voormalige Dance-Tunes Tune Of The Week “The Grand” (tevens het officiële anthem van het Fabulous evenement) zal 40 minuten lang een fusie laten horen van progressive en big room house.

Het überproductieve duo Gabriel & Castellon, die tevens releases op gerenommeerde labels als Flamingo Records, Stealth Records en Nervous Records op hun naam hebben staan, zullen de showcase opluisteren met een energieke clubset waar het Amsterdamse duo Brian Chundro & Santos & Santos, die dankzij hun remix voor Tiko's Groove “Me Faz Amar” één van de grootste clubhits van de zomer op hun conto schreven, de settijd vullen met hun onderscheidende latin beats.

De Selekted Music ADE Showcase presenteert een bont gezelschap van getalenteerde artiesten die allen Selekted Music als thuisbasis hebben, met een extraatje voor ADE pashouders die tussen 22:00 en 01:00 mogen rekenen op gratis drankjes en hapjes. Tickets voor de Selekted Music ADE Showcase kosten in de voorverkoop € 10,- en zijn te bestellen via Paylogic. ADE pashouders hebben uiteraard gratis entree.

1 opmerking

 
Hier moet ik heen!!! :D