Partyflock
 

The Vip Room haalt Amerikaanse superster naar Nederland

gepubliceerd door , op
De donderdagavond is voor velen ook wel het synoniem voor het begin van het weekend, en daarom luidt the VIP Room het weekend in met de grootste artiesten. Donderdag 21 oktober is het weer zover, en is de VIP Room Rotterdam wederom het decor voor een memorabele nacht. Niemand minder dan Ron Carroll komt vanuit de USA overgevlogen en zal dan achter de vip-decks staan. Ron Carroll, vooral bekend uit de house scene, had een wereldwijde hit met de track "Walking Down the Street with my nikies on". Met zijn soulfoulle sound zal hij de VIP Room op zijn kop zetten. Deze DJ/Producer/Vocalist heeft dit jaar nog op onder andere "Loveland" gestaan en is zelden in Rotterdam te zien. Ron Carroll zal deze avond ondersteund worden door de Vip resident Ricky Del Prado en mc [djMitch Crown].

The VIP Room welke gevestigd is aan het Stadhuisplein midden in het centrum van Rotterdam is de ultieme uitgaanssensatie van Rotterdam. In deze club met een hippe oosterse 1001 nachtsfeer is iedereen een vip. Comfortabele banken, flessen champagne op een eigen tafel en goede DJ’s achter de draaitafel. Tevens staat de vip crew klaar voor high class vip entertainment. Deze totaalbeleving mag je dus niet missen. Deze club welke zich richt op de trendy 21 + publiek is met recht een van de mooiste clubs van Rotterdam. Sinds de opening in december 2009 kan deze club buigen aan een ongeëvenaarde reeks want sinds de opening is de club elke zaterdag uitverkocht. Op donderdag 21 oktober wordt dan ook weer een volle bak verwacht.

Naast de eerdergenoemde donderdag is de Vip Room elke week geopend van donderdag tot en met zondagnacht. Naast Ron Carroll zullen ook onder andere Ferry Corsten, Avicii, Funkerman, Leroy Styles, Erick E, Hardwell en nog vele anderen hun opwachting maken in de hotspot van Rotterdam.

2 opmerkingen

Ziet er goed uit !
 
Ron Carrol is meester :respect: