Partyflock
 
­ Nederland

Phat Elephant lanceert eigen label tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Phat Elephant and Finetunes
30 september 2010
Digitaal muziek aanbieder Finetunes en booking agency en label in wording Phat Elephant ontmoeten elkaar voor een spannende ADE Special. Op donderdag 21 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event, komen de digital music agency en de booking agency samen in Arena.

Met alle ogen gericht op Amsterdam tijdens het ADE is er geen beter moment om een dance label aan de wereld voor te stellen. Een kans dat Phat Elephant niet laat liggen, presenteert het zijn jongste telg aan iedereen: Phat Elephant Recordings. Dit is een Amsterdams label dat zich specialiseert in high quality electronic music en jonge creatieve producers graag een kans geeft. Ook ervaren tijdloze dj’s/producers wereldwijs zijn welkom. De lat ligt hoog om een Phat Elephant stempel te krijgen, dus reken op releases van kwaliteit van het label.

Phat Elephant was al bekend als bookings agency en promotor, door de geboorte van het label is er sprake van een full service muziekbedrijf. De eerste artiesten die Phat Elephant op zijn label mag verwelkomen zijn Bas Struik, Roderik Flohil, Murat Uncuoglu, Salvador Breed en G Spice. De release met deze sterke producers is verkrijgbaar tijden de ADE Special met Finetunes.

Finetunes
Deze Hamburgse digital music agency is sinds zijn oprichting uitgegroeid tot één van de belangrijkste in zijn soort ter wereld. Daarnaast is het verantwoordelijk voor de digitale strategieën voor gerespecteerde cutting edge labels als Record Makers, Exploited, Room With A View, Delusions Of Grandeur, Honest Jons, Hospital, Prime Numbers, Third Ear, Sonar Kollektiv en meer.

Dit alles tezamen roept natuurlijk om een feestje. Samen met Finetunes presenteert Phat Elephant een ADE Special op 21 oktober. Optredens zijn van Atjazz, Dairmount & Marino Berardi, DJ Yellow, Session Victim en vijf uur lang Rainer Trüby en DJ Yakuza back 2 back in zaal 2. Labels die deze avond een showcase doen, zijn Room with a View (DE), Delusions Of Grandeur (GB), Composite (FR), Atjazz Record Company (GB) & Compost (DE). Arena heet hen welkom voor een avond met enerverende deep electronic club muziek aan ’s Gravensandestraat 51

1 opmerking

Word wel relaxed denk ik dit!