Partyflock
 
­ Nederland

Hey!

gepubliceerd door , op
Hey!
10 september 2010
Over bijna een week is het zover dan keert Michel de Hey met Hey! terug in de Catwalk te Rotterdam op zaterdag 23 oktober. Dit keer heeft Michel wel een hele bijzondere gast uitgenodigd. Niemand minder dan de man achter het grote Amerikaanse label OVUM: Josh Wink, draait deze avond in de Catwalk. Het is alweer 5 jaar geleden dat Josh Wink in Rotterdam te bewonderen was, daar moet je dus bij zijn als je van warme Tech House en funky Techno houdt!

Josh Wink mag gerust gezien worden als een van de pioniers van het genre Tech House. Midden jaren negentig werd hij wereldberoemd met zijn acidhit Higher State of Consciousness. Maar daar bleef het niet bij, ook de laatste jaren heeft Josh laten zien nog steeds in staat te zijn om innovatieve tracks te produceren welke door de gehele scene goed ontvangen worden. Wat te denken van zijn album When A Banana Was Still A Banana? De afgelopen decennia heeft Josh Wink eigenlijk geen continent onberoerd gelaten. Zo keert hij ieder jaar terug op Ibiza en staat hij regelmatig op toonaangevende events als Time Warp, Cocoon en Exit Fest.

Ook Michel heeft de afgelopen zomer niet stil gezeten, nou ja, in het vliegtuig misschien, want elke week vloog hij naar Ibiza om daar op vrijdag de grootste club van de wereld, club Privilige, op zijn kop te zetten. Het is zeker niet de eerste keer dat Michel en Josh de DJ-booth delen. Dat de twee vrienden dit keer hun agenda's af hebben kunnen stemmen om neer te strijken in de intieme Catwalk is echter wel heel bijzonder. Eigenlijk een avond die de liefhebber niet mag missen!

De organisatie raad aan om vroeg te komen, want Josh Wink zal al om 00:30 zijn eerste plaat opleggen. Vervolgens zal Michel de Hey om 02:30 het stokje van Josh overnemen. Na Michel de Hey is het de beurt aan Hertz & Vibes om de avond af te sluiten. De heren hebben de afgelopen jaren al vaker met dit bijltje gehakt, dus dat moet helemaal goed komen.

Time Table
23:00-00:30 Michel de Hey
00:30-02:30 Josh Wink
02:30-05:00 Michel de Hey
05:00-07:00 Hertz & Vibes

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop 15,- euro en zijn te verkrijgen via www.catwalkclub.eu/tickets. Aan de deur kosten de kaarten 18,- euro.

Om alvast in de stemming te komen kun je via onderstaande link een set van Josh Wink beluisteren:

5 opmerkingen

dit belooft een mooie avond te worden
Erg dikke boeking!
 
De Hey! :D