Partyflock
 
­ Nederland

Deepheat
ADE special

gepubliceerd door , op
Deepheat
12 oktober 2010
FeestDeepheat · ADE Special Site
Datumdonderdag 21 oktober 2010
WinactieDeepheat actiegesloten
LocatieLittle Buddha
Het platenlabel 'Hardsoul Pressings' doet haar ADE feestje in samenwerking met 'Deepheat'; donderdag 21 oktober van 22.00 tot 05.00 uur in Little Buddha Amsterdam. Zowel het label als het club concept wordt gerund door de Hardsoul broers ROOG en Greg van Bueren, die bekend staan om hun diepe, techy, soulful house.

Tijdens de ADE Special presenteert het duo een aantal buitenlandse headliners: David Penn en Chus & Ceballos uit Spanje, Copyright from the UK, Hideo Kobayasho en Studio Apartment uit Japan en niet te vergeten de Duitse tech-house meister Tapesh. Van eigen bodem zijn RiskSoundsystem, Deepheat resident Timothy Watt en uiteraard verschijnt ook Hardsoul zelf in de DJ booth.

Hardsoul Pressings
Greg van Bueren heeft als onderdeel van Hardsoul een indrukwekkende discografie opgebouwd, maar de labelbaas brengt de laatste tijd ook tracks en remixen onder zijn eigen naam op de markt. Zo verscheen deze week 'Zunga Zunga' van Greg van Bueren & Firebeatz (Hier) en maakte hij dit najaar remixen voor o.a. Leroy Styles ('Past Tense') en The Realm ('I'll Let It'). Ook ROOG heeft dit jaar flink wat tijd doorgebracht in de studio, samen met de talentvolle DJ/Producer Phonic Funk. Tracks van hun hand zijn 'Addict 2.0. / EEHAHH' (Hier) en 'KTDNG / The Fridge' (Hier), uitgebracht op HouseQuake Recordings.

Hardsoul Pressings pusht graag upcoming talent; na het eerste deel werd eind september de 'Dutch Talent EP - Part 2' uitgebracht met daarop 'Traveling' van Dan Stezo & Franky Rizardo, plus 'Warriors of Love' van Soul Cartel (Hier). Begin september releaste het label 'L.O.V.E (= What You Need)' van Hardsoul met remixen van Tapesh (Hier). Fijne producties van eerder dit jaar op Hardsoul Pressings: 'Plastik Vision' en 'Time 2 Stop' van Hardsoul (Hier) en de dansvloerkraker 'NRG' van Hardsoul & Mitch Crown, met remixen van David Penn en Veron (Hier). Niet voor niets is een aantal van deze producers opgesteld in de Deepheat line-up donderdag 21 oktober!

Meer Hardsoul
Voorafgaand aan 'Hardsoul Pressings presents Deepheat ADE Special' doet management- en boekingskantoor Extended Music van 20.00 tot 22.00 uur een borrel voor genodigden in Little Buddha, waar ROOG en Greg van Bueren bij aanwezig zijn. De avond daarvoor, woensdag 20 oktober, is Hardsoul te vinden op de BodyMusic ADE Edition in Jimmy Woo, georganiseerd door RiskSoundsystem. Nog een highlight uit de Hardsoul agenda: zaterdag 13 november treedt het duo op bij 'Beatloverz larger then life' in Ahoy; niemand minder dan Alain Clark verzorgt een gastoptreden tijdens deze Hardsoul set! Voor het laatste nieuws over alle Hardsoul producties en optredens check: Hardsoul.

Little Buddha
Little Buddha Amsterdam opende maart 2010 haar deuren in het gerenoveerde City Theater vlakbij het Leidseplein. Het uitgaansconcept is gebaseerd op de succesvolle Buddha Bar en Little Buddha in Parijs: DJ's, live acts, cocktails, eten en service van hoge kwaliteit, in Aziatische sfeer. Little Buddha beslaat 1000 m2 en heeft een lounge, sushi bar en restaurant. Meer info: Little Buddha

Timetable Hardsoul Pressings presents Deepheat ADE Special
22.00 - 22.45 RiskSoundsystem
22.45 - 23.30 Hideo Kobayashi
23.30 - 00.15 Studio Apartment
00.15 - 01.15 Tapesh
01.15 - 02.00 Hardsoul
02.00 - 03.00 David Penn
03.00 - 04.00 Chus & Ceballos
04.00 - 05.00 Copyright

Meer Deepheat
Na drie jaar vol stomende feestjes in NL is de vaste Deepheat avond afgelopen juni verhuisd naar nachttheater Sugar Factory. Dit is tweemaandelijks op de laatste vrijdag van de maand de nieuwe thuishaven van het clubconcept. Na het ADE uitstapje in Little Buddha staat de eerstvolgende Sugar Factory editie gepland op vrijdag 26 november. Meer Deepheat informatie vind je hier: Deepheat Music, Twitter, Youtube en Facebook.

1 opmerking

 
Roog! :bounce: