Partyflock
 

Club Rockefeller in Schaijk

gepubliceerd door , op
Club Rockefeller in Schaijk
7 november 2003
Club Rockefeller in Schaijk ligt aan de rijksweg Grave-Oss. Sinds enkele maanden is de club, onder andere bedrijfsleiding, begonnen met een nieuw concept en aangezien dit goed verloopt gaan zij nog een stapje verder. Gebleken is nl dat er voor het r&b/top 40 gedeelte weinig tot geen interesse meer is en nu heeft de leiding besloten er totaal een gezellige houseclub van te maken.

Club Rockefeller opent nu ook op zondagochtend haar deuren, van 06.00-12.00 uur, voor afterfeesten en zal dan THE AFTER gaan heten. De entree wordt 10 euro, waarbij u gratis kunt parkeren en van de toiletten gebruik maken. Consumptiemunten zullen 1,50 euro gaan kosten. De Big Opening van THE AFTER vind plaats op zondag 16 november. THE AFTER zal bestaan uit 2 area’s, waar eventueel bij grote drukte nog een area aan toe te voegen is. In Area 1 zijn de volgende dj’s als residents gekozen:

DJ La Nina ( club X, QlubTempo) www.djlanina.com
DJ Fire ( club X, Bonzai e.v.a.) http://fire.s4ma.com/
DJ Fransz ( Subway, Afterclub Rixy) www.djfransz.nl

Tijdens THE AFTER zal er ook altijd een relaxte chillroom open zijn, waar resident DJ Halogen ( www.djhalogen.net ) zijn progressive set zal laten horen. In de chillruimte staat voor iedereen een gratis kopje thee of koffie klaar, waar u op de heerlijke banken van kunt genieten, met uitzicht op de grote zaal !

Tijdens de BIG OPENING van THE AFTER zal er ook nog een guest-set zijn, van een welbekend stel dj’s, wiens namen we nog even geheim gaan houden. Per slot van rekening moet er ook nog iets te verrassen zijn op een feest!


Vrijdagavonden in club Rockefeller:
De vrijdagavonden in de club worden voorlopig afgestaan aan welbekende organisaties zoals HardHouseGeneration & HardcoreGenerator , zodat de club het publiek ook een verscheidenheid aan feesten en stijlen kan aanbieden.

Zaterdagavonden in club Rockefeller:
In de Rockefeller is het elke zaterdag 'GO MAXX' met residents DJ Ronald van Helden en Dj BassBooster, en een guest-dj van groot allure, van 22.00-04.00 uur. Voor 7 euro entree krijg je een gratis consumptiemuntje, gratis parkeren en gratis toiletten. Daarbij vind je in de Rockefeller vriendelijke beveiliging en barpersoneel, vanaf december gezellige Area 2-zaal met andere house-stijlen, relaxte chill-out met uitzicht op de grote zaal en consumptiemunten a 1,50 euro!!! De mooie danseressen met verrassende acts in fantastische outfits maken het plaatje compleet voor een geweldig avondje uit. In november zullen residents DJ Ronald van Helden en DJ BassBooster van 22.00-04.00 uur de honneurs waarnemen in de club met elke week een andere guest-dj, bekend uit de hardstyle-scene. Vanaf december zullen zij beiden een eigen area voor hun rekening nemen, waarbij ook een guest-dj zal worden uitgenodigd, en de namen die al vastliggen liegen er niet om.

programmering november: guest-dj’s
* 8-11 Showtek
* 15-11 Luna
* 22-11 Zany
* 29-11 Pavo

programmering december: guest-dj’s
* 6-12 Bas & Ram feat. Cay-t
* 13-12 Yves de Ruyter
* 20-12 residentday met resident dj's Ronald van Helden ( Hardtrance) en Bassbooster ( hardstyle)
* 27-12 dj Cor Fijneman

Ook voor januari is club Rockefeller al druk bezig met het boeken van dj’s zoals DJ Secret Simba, Marcel Woods en Montana. Check de agenda’s op verschillende partysites of surf even naar de geheel vernieuwde site van de club: www.rockefeller.nl


OUD EN NIEUW IN CLUB Rockefeller: Op woensdag 31 december opent club Rockefeller om 23 uur de deuren, om door te gaan tot de volgende middag 12 uur. Hoe laat je ook binnenkomt, de entree zal maar 10 euro bedragen, zodat je een volledige nacht uit je dak kunt gaan zonder naar verschillende lokaties te hoeven rijden. Deze nacht kan je de volgende dj’s verwachten: Reidents dj’s Ronald van helden & Bassbooster, DJ Fransz, Hades, Dazzle, Fire en als afsluiter DJ Darkraver. In de chillroom zal uiteraard DJ Halogen weer zorgen voor een relaxt sfeertje!
Vertel het door aan al je vrienden en kennissen, want wat is er gezelliger als met zijn allen het oude jaar uitluiden en het nieuwe jaar ingaan met elkaar. Uiteraard wordt er van deze nacht een leuke fotoreportage gemaakt, die op de site van de Rockefeller en op www.housemama.net zal verschijnen. Het enige dat je zelf moet doen is erheen rijden en plezier maken, de rest wordt verzorgd door de nieuwste en gezelligste club van het zuiden; CLUB ROCKEFELLER !

Club Rockefeller, Schutsboomstraat 73, Schaijk. ( rijksweg Grave-Oss)

50 opmerkingen

nice!! :D

is dit nu die lang verwachte nieuwe afterclub?
 
Hoorde dat er afgelopen zaterdag bij Gizmo maar 100 man ofzo binnen was, dus het loopt nog steeds niet...
Op de vrijdag liep het wel, maar misschien gaat het nog komen..
Wat betreft de after, denk dat de meeste doorrijden naar de Zino, La Nina is wel leuk, maar verder is er weinig behoefte in de regio denk ik voor een after, in Oss mislukt het ook steeds...
Nah ik ben een paar keer bij een feessie geweest in de Rockefellor, maar het is een KUT locatie.
Het ligt in the middle of nowhere, je hebt geen bussen, geen treinstations en de enigste methode da ik er kan komen is of 45min fietsen of een lekkere dure taxi.

Dan heb je in de rockefellor het volgende probleem: Er komen boeren en er komen stedelingen en da kan dezelfde boem geven als da juh iemand die gek is op R&B op een hardcore feessie neerzet. Gaat nie goed.
Laatste keer dat ik er was was met hardcore nog wa en toen was er dus een schietpartij was en een zwaar agressieve sfeer.
Ben zelf altijd lang leven de lol en weinig relluh, maar had toen echt wel zin om iemand op zn bek te meppuh. Ik vind ut maar een slecht plan allemaal, maar ja die discotheek in oss waar we nu al ff denkuh 5jaar op wachten schiet ook nie echt lekker op.

(K)(K)(K)
Daantjuh

PS weet iemand wa die Davlin in oss is bij het kaatjuh is?????
 
Die laatste zin vat ik niet Daantjuh... :-S
laatste aanpassing
 
Ben benieuwd of dit gaat lopen. Zou natuurlijk wel relax zijn, vanuit de Matrixx onderweg naar huis ff stoppen bij de Rockefeller,:D.
Maar ik moet nog zien of het allemaal wel iets wil gaan worden.
laatste aanpassing
 
Zou niet verkeerd zijn als het zou gaan lopen......:)
 
Davlin is niks volgens mij, alles op die locatie mislukt en heb a4 appieren flyers zien hangen met stift erop geschreven, dj's zijn allemaal onbekend..
Laatste keer dat ik er was was met hardcore nog wa en toen was er dus een schietpartij was en een zwaar agressieve sfeer.


pffffffttttttt...Een schietpartij? Met waterpistolen zeker? hahaha

De Rockefeller is gewoon een mooie locatie, openbaar vervoer is niet makkelijk te komen nee maar ze hebben volgens mij ook taxibusjes rijden meen ik. Maargoed..wij Nederlanders zijn goed in zeuren he...

Voor zover ik het kon volgen was dat vorige hardcore feest in Rockefeller gewoon een goed feest en hebben een hoop mensen het naar hun zin gehad daar. Dat jij nu de hele boel loopt te verdraaien met schietpartijen etc vind ik een beetje vreemd van je...er is wel een opstootje buiten geweest maar dat kan overal gebeuren.

Er komt weer een hardcore feestje aan op vrijdag 12 december daar. Alles tot in de puntjes geregeld ...dus komt allemaal wel goed...
laatste aanpassing
leuk voor de Rock, en ik hoop dat die afters n beetje gaan lopen.
De zaterdagen vrees ik voor aangezien die de laatste tijd sowieso al niet meer denderend waren. Maar goed ze proberen t met leuke namen (Yves de ruyter, Cor Fijneman, Montana, Luna enz) aantrekkelijk te maken, maar denk inderdaad dat t meer voor t lokale volk wordt dan dat t een 'gerespecteerde'club wordt. De MatriXX is tenslotte op nog geen 20 min. afstand en die heeft toch mijn voorkeur en voor velen als ze de keus zouden moeten maken.
En met diverse area´s, verschillende stijlen.. klinkt wel goed, en inderdaad het is een mooie locatie... en Fire & Ice onbekend? La Nina? en een behoorlijk vette line up de komende tijd! Waarom allemaal zo negatief...
 
Ik hoop dat het wel gaat lopen want het is voormij 10min rijden met de auto. Dat is dus wel te doen.
ik hoop dat het wat wordt, lekker dichtbij!!
 
k ben echt benieuwd wat de afters zullen gaan doen. Maar zoals de mensen hier over rockefeller praten... ben ik dus erg benieuwd er na... hoop over paarweken er meer over te lezen :)
Jaaa, er schijnt ook erg leuk personeel te zijn! :P

Misschien toch maar een x doen dan? :$
 
Artiest Elcol
die tent is super (Y)
Halogen :respect:
 
hugo> jij staat een flyer van rockefeller volgens mij... staat ergens op hun site...
Thanks Hugo :bloos: We gaan er zeker een vet feestje van maken! :)
Hahahaha Ralph, idd... wist ik niets van, maar wel grappig!
laatste aanpassing
Ja Ralph misschien wordt je nog wel een BNN'er hehehe...er zijn iets van 35.000 van die flyers in omloop. De dame met wie jij samen op die foto staat heeft ons die foto ingezonden na een oproepje op www.hardhousegeneration.nl om foto's in te sturen voor de flyer. Ken je haar ook? hehe
laatste aanpassing
vnvnd Showtek in de Rockefeller.... :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Ik weet dat ik toen naar buiten wou om naar me taxi te gaan, maar ik mocht niet naar buiten, want er waren zware rellen aan de gang.
Ik heb mensen zien gooien met stenen en dergelijke en hoorde later dus dat er een schietpartij was.

Ik vond dat er toen echt GEEN goede sfeer hing en heb dat van meerdere gehoord.

Met Pavo in april was ut overigens wel toppie.
 
Kel> je bedoel ipv Ralph ---> Hugo ;)
Zalfje -> goed opgelet! Ik slaap de laatste tijd nogal veel...hehe
Het klinkt allemaal best goed, en ze hebben geluk dat ze dichtbij de matrixx en club x zitten. Als je het vergelijkt met Organza, wat meer een chill lounge interieur heeft waar je lekker kunt banken.. doen ze het goed, want daarvoor hebben ze een chill out boven. Dit is niet zo'n groot gedeelte echter. En als je het vergelijkt met Zino, wat meer een tent is om nog flink uit je dak te gaan en lekker te dansen op de gaafste beats, heeft de Rockefeller ook goede muziek, redelijk geluid en genoeg dansruimte te bieden. Wat dat betreft is het een compleet concept. De locatie van THE AFTER vind ik echter sfeerloos, slechte verlichting en aan het geluid van de Zino kan geen tent tippen, dat is gewoon zo... in vergelijking met de Organza... ja, daar moet je maar van houden, dat is meer een nachtclub idee maar dan drukker bezocht. De ervaring leert dat de Rockefeller een slecht boeren publiek trekt. Maar ja, afterpartypeople zijn uit een ander (beter feest-)genre, dus we'll see..... Ik gun La Nina en de Rockefeller het beste.... een familiar sfeertje als in de Zino kweken zal een zware opgave worden!

En wat betreft het vervoer... regel een auto ofzo, zeurpietje.. of reis met de trein door naar Tilburg, daar ligt een tentje op 3 minuten lopen van het station ;-)
laatste aanpassing
 
als je achteruit op je handen loopt, anders 1 minuut.
Mooi gesproken Nightshine!

Alleen ff 1 ding..ik neem aan dat het boerenpubliek op zondagmorgen wel ligt te pitten of niet? Of zullen die na het melken rechtstreeks weer doorkomen naar de stamkroeg? ;)
laatste aanpassing
2 Kel... thx.. tsja.. met die melkmachines van tegenwoordig hebben ze veel vrije tijd gekregen ;-) Ach ja. zelfs zij zijn welkom mits ze zich een beetje partyminded gedragen..

2 Danny B ... zo loop ik altijd naar zino.. behalve vanuit de parkeergarage, dan rol ik van boven naar beneden zo naar binnen :D
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
alleen jammer dat er om 5 uur ook geen treinen en bussen rijden.....
 
Artiest {SHOWLIST artist 41373, 12794, 32652}
FUCK ROCKEFELLER en LEVE DE ZINO!!!!!!

nix kan tippen aan de ZINO!!!
 
Misschien moet iedereen eerst maar eens een kijkje komen nemen en de mensen, die hard aan het werk zijn om de Rockefeller een nieuw image te geven, ook de kans geven te bewijzen dat het wel goed kan gaan!
over schietpartijen weet ik niks, maar waar gebeurt er nooit iets?
Timozino...kraak nu eens niet alles af wat wij doen omdat je zo'n grote zino-fan bent. Blijf gewoon lekker naar de zino gaan, als je het daar naar je zin hebt, waarom niet. je bent niet verplicht te komen, maar het is wel heel kinderachtig dat je iets afkraakt waarvan je niks weet. Het lijkt nu wel of je oogkleppen op hebt en niks anders meer leuk vind, eentonig en saai hoor!
Jongens...mensen kunnen nu gewoon een keuze maken waar ze heen gaan, zoals iedereen ook zijn keuze maakt van supermarkt, de een gaat graag naar AH, de ander kiest voor de Aldi, daar gaan we toch ook geen discussie over houden?
Ik weet zeker dat het wel gaat lopen en dat deze tent HOT wordt. Gezellig gaat het zeker worden en dat is wat ik zoek met uitgaan, gezelligheid met mijn vrienden en kennissen samen. We leggen niemand iets in de weg, we proberen alleen maar om er gewoon nog een leuke housetent bij te krijgen. Weet je wat pas echte boeren zijn? Mensen die overal commentaar op geven zonder dat ze weten waar ze het over hebben!
De 4 dj's die op THE AFTER gaan draaien zijn kanjers, die daar lekker hun eigen ding kunnen gaan doen en dat doen ze allemaal perfekt! Ze heten dan wel geen Dana of Tiesto, maar ach, die zijn ook als onbekend talent begonnen en deze mensen hebben het in zich om net zo groot te worden, het moet ze alleen ook gegund worden natuurlijk! ik heb gezegd en jullie weten: MOEDERS HEBBEN ALTIJD GELIJK...LOL
laatste aanpassing
De Rockefeller doet er echt alles aan om er op vooruit te gaan, en dit lukt ze ook nog. Afgelopen zaterdag was de sfeer super en met The After komt het helemaal goed. Mensen moeten eerst maar eens gaan kijken voordat ze hun meing klaar hebben over Rockefeller. RR zit in de lift en dit blijft zo. Zet die oogkleppen af en kom eens kijken, denk dan nog maar eens na over je mening. Rockefeller is super en word alleen maar beter.
Psies...ze doen er alles aan....en het is nog goedkoop ook. Waar haal je tegenwoordig nog een biertje voor 1.50 euro? Het zijn allemaal van die kleine dingen...maar ze maken het wel intressant. 2e kerstdag doe ik er een feestje en half december een hardcore feest.
 
ondanks dat het idd half vol was (niet half leeg)
hing er een leuke sfeer en ging iedereen uit zijn dak!!

was weer een topnachtje :bounce:

(moet wel eerlijk zeggen dat we daar heen gingen om dat de matrixx al om 00.30 vol zat!! kut geregeld matrixx!!!!!!!!!!!!)
Ja Lolo...dat noem ik niet kut geregeld...meer vraag dan aanbod zegmaar....klote dat je niet meer binnenkwam maar zo gaat het er wel vaker aan toe. Teveel mensen die erin willen en te weinig ruimte dan. Maargoed...ze kennen hun grenzen tenminste en stapelen geen mensen zoals de meerste tenten dat wel doen.

Leuk te horen dat je het naar je zin hebt gehad in de Rockefeller.
laatste aanpassing
 
nice!!

is dit nu die lang verwachte nieuwe afterclub?
 
die tent is super
echt cool........
Werkzaam bij Zino
Artiest {SHOWLIST artist 408, 3122}
Das niet netjes Timozino :-/ en Mum succes met de after!!
Psies Francois! Now we're talking.....
laatste aanpassing
 
thnx francois!

alles goed Kel? Kom waarschijnlijk 2de kerstdag ook ff feestuh bij je!
Ja Moeders...alles is hier goed! Ik zie je de 26e dan wel ff...
hier Bas-Ram.com, wie 6 december komt kan zeker rekenen op een ouderwets hardtrancefeestje.
de lokatie is hoever wij weten super!,maar het belangrijkste is wat voor mensen er komen.
16 november komen wij kijken op de after , hoop jullie ook te zien. Bas&Ram
Doe mij ook zo'n toko in de buurt dan, mischien id voor de oplettende manager, zoiets in twente beginnen?? :S
eens kijken of het wat is zaterdag
 
DAAANTJUH 8 november 2003 21:15
Ik weet dat ik toen naar buiten wou om naar me taxi te gaan, maar ik mocht niet naar buiten, want er waren zware rellen aan de gang.
Ik heb mensen zien gooien met stenen en dergelijke en hoorde later dus dat er een schietpartij was.

____________________­____________________­__________
Jij gelooft ook alles wat je hoort! Er was niet eens een schietpartij! En ruzie, tja is klote maar dat kan overal gebeuren.
 
nog 2 nachtjes slapen en een nachtje geestelijk en lichamelijk voorbereiden .......IK HEB ER ZIN IN ( wanneer niet, haha)
Ik heb trouwens even gevraagd aan de security van de Rockefeller wat er waar is over de geruchten van de schietpartij cq steengooierij....er is inderdaad die nacht een steen gegooid tegen een bord, hetgeen nogal hard klonk, waardoor mensen dachten dat er geschoten werd. Het was gewoon een klein opstootje, zoals je overal wel tegenkomt.
Niks aan de hand, alles wordt altijd zo opgeblazen, nergens voor nodig. Ik bedoel...er zijn zaken waar ergere dingen gebeuren en die zitten toch ook gewoon elk weekend vol, en voetbal wordt toch ook nog niet afgeschaft ondanks dat er heel vaak vervelende toestanden zijn! tot zaterdag en/of zondag! WATCH OUT 4 THE CAMERA WITH NO MERCY, CAUSE HOUSEMAMA IS IN THE HOUSE!
 
Go Mama!!!!!!!!

Tuurlijk wordt het helemaal super daar. En waarom niet, toch?!?!
 
Ik snap werkelijk niet waarom ze DJ Dope Jay niet meer als resident gebruiken! Altijd goede platenkeus, zeker aangezien ze nu op de hardere toer gaan! Ronald van Helden & DJ Dope Jay was altijd goeie shit!

En de avonden met Dope Jay vs. Darkraver, Pavo en Dana waren helemaal super!
laatste aanpassing
idd francois. Iedereen heeft een kans om er iets moois van te maken.We komen overal waar het een feest is.Daarom komen we bij beide afterclubs.ZEER veel succes housemama. Je steun en toeverlaat,HOUSEWOUS en joske. xxxxxxxxx
 
Ik heb er toch al een boel goede verhalen van gehoord. Oke, het is misschien nog niet tot de nok vol, maar de mensen die er geweest zijn hebben zich super vermaakt. Ik hoor heel veel goede verhalen van Halogen. En natuurlijk van Nina. En ik ga van het weekend ook maar eens kijken op die after. Want we kunnen natuurlijk niet achterblijven. Dus housemama zet de thee maar klaar want daar heb ik 's morgens wel zin in!!!