Partyflock
 
­ Nederland

Go Dutch and Foktop
ADE special

gepubliceerd door , op
Go Dutch! & Foktop
13 oktober 2010
FeestGo Dutch! & Foktop · ADE Special
Datumzaterdag 23 oktober 2010
LocatieBlinQ
Dat let's go Dutch méér inhoudt dan het splitten van de rekening hoor je zaterdag 23 oktober van 21.00 tot 04.00 uur in Club BlinQ. Tijdens de officiële ADE Special 'Go Dutch! & Foktop!' hosten beide concepten een eigen zaal. Verwacht Hollandse housesets van opkomende talenten en headliners als Funkerman, Baggi Begovic vs. René Amesz, Groovenatics, Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Sandro Silva, Carl Tricks en Rob Boskamp, vocaal opgezweept door niemand minder dan Lady Bee, Mo MC en yaNto. Bij Foktop! kun je eigenlijk alles verwachten, want die gasten zijn gek. Paarsgewijs hoor je dikke back2backsessies van Ryan Riback b2b DJ Rockid, Hoodie b2b Sickboy, Tom Piper b2b DJ Rockid, maar ook Cablejuice, Ralvero, Quinten 909, MC Bizzey en Dan Stezo. Wat zo'n mega line-up wel niet moet kosten? Helemaal niets, want de entree is gratis!

Go Dutch!
Go Dutch! is een internationaal initiatief van DJ & MC Agency 1Management en werd in 2008 geïntroduceerd om het succes van de Nederlandse clubscene wereldwijd uit te dragen. House voert de boventoon maar in principe is er voor alle dance stijlen ruimte binnen dit concept. De belangrijkste doelstelling is om nationale helden een kans te geven zich ook in het buitenland op de kaart te zetten. Om dat te bereiken is Go Dutch! aanwezig bij toonaangevende evenementen. Zo vonden er Go Dutch! club avonden plaats tijdens de Winter Music Conference in Miami en eind augustus was de Go Dutch! Arena voor het derde jaar op rij aanwezig op het mega festival Creamfields bij Liverpool.Video's en meer informatie.

Foktop!
In de bovenzaal viert Foktop! labelbaas DJ Rockid een stampend feestje. Dat mag ook wel, met alle releases die de afgelopen maand op zijn platenlabel zijn verschenen. Zoals 'Down' van Bizzey (met remixen van Tom Piper, Cablejuice en Apster), 'Dusty Road' van Everyman (met remixen van The Fringe, Hitmeister D en Boemklatsch), 'Snap' van Sickboy (met remix van Quinten 909) en 'The Bass' van Supatrigga en DJ Rockid zelf. Alle tracks zijn verkrijgbaar via Beatport. Een kakelverse één uur durende Foktop! mix beluister je hier: .

Foktop! is losgaan op dreunende beats, funky ritmes en wilde baslijnen; een mengelmoes van nieuwe elektronische muziek. Dance met testikels en een boel verschillende stijlen, zoals fidget, jackin' house, electro, dubstep, nu-disco, Indie dance, booty-tech en ook het hiphopgevoel is duidelijk aanwezig. Alleen een beetje sneller en ruiger dan normaal. Niets is te gek, alles mag en alles kan. Foktop! heeft eigen areas gehost op outdoor evenementen als Dance Valley, Latin Village en Sneakerz Festival. Video's en Info.

BlinQ
De ADE Special Go Dutch! & Foktop! vindt plaats in BlinQ; een mooie hotspot die begin dit jaar geopend is op het Leidseplein, in het hartje van Amsterdam. De zaak is vooralsnog vooral bekend als bar/restaurant. Maar iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavond verandert BlinQ in een bruisende club, mede dankzij de uitgebreide cocktailkaart, de resident DJ's en het heldere geluidssysteem. Meer Informatie.

2 opmerkingen

DJ Rockid! Yeah!! :bounce: :cheer: :bounce:
 
Yessss! :cheer: