Partyflock
 
­ Nederland

Re:play
Five years of made to play tour

gepubliceerd door , op
Re:play
25 augustus 2010
Op 20 oktober zal het Amsterdam Dance Event hun hoofdstad voor alweer de 15e maal aandoen en het publiek trakteren op een breed scala van het laatste wat er te krijgen is op het gebied van elektronische muziek. Het ADE heeft jaarlijks de beste shows en optredens door Internationale en nationale artiesten en bands. Electronation mag hierbij uiteraard niet ontbreken en zal genadeloos toeslaan met ongekende line-ups, vette locaties en zinderende avonden met afterparty's tot 7 uur! Precies zoals je van deze eigenwijze organisatie gewend bent dus.

Artiesten als Adam Beyer, Josh Wink, Ida Engberg, Shlomi Aber, D'Julz, KiNK (Live), Cari Lekebusch, Alan Fitzpatrick, Terry Toner, Jesse Rose, Riva Starr, Round Table Knights, ZDS / Zombie Disco Squad, Oliver $, Marc Romboy, Stephan Bodzin (live), Gorge, Robert Babicz (Live), Rodriguez Jr. (Live), Spirit Catcher (Live), Oliver Huntemann, Super Flu, Nicolas Masseyeff, Andreas Henneberg, André Winter (live) en vele anderen staan tijdens het Amsterdam Dance Event op één van de Electronation! De keuze is dus reuze, zowel qua artiesten als locaties waar Electronation neerstrijkt.

Eén van de locaties waar een label showcase gaat plaatsvinden is de BC12. Sinds september heeft deze nieuwe club zijn plekje in het Amsterdamse nachtleven veroverd. Het alom bekende comedy theater aan het Leidseplein verandert namelijk wekelijks in de BC12. Deze historische plek aan het Leidseplein is met veel liefde omarmd met een vliegende start vol goede feesten en uitverkochte avonden. Dit voormalige theater vormt vanaf nu dus ideale stek voor alle nachtbrakers en clubbers die op zoek zijn naar kwaliteitsmuziek, beeld, kunst en nachtelijke gekkigheid. Perfect dus voor een grandioze avond tijdens het Amsterdam Dance Event!

Dat vind Jesse Rose ook, want hij doet met zijn Re:play – Five Years Of Made To Play Tour de BC12 aan op donderdag 21 oktober! Overal waar deze mannen neer strijken ontstaat spontaan een elektronisch gekkenhuis! Niet zo gek, want dit label wat alweer vijf jaar bestaat is zo heet als een rode peper in de Sahara! De rauwe, uitdagende en frisse sounds veroveren met een noodgang de wereld en Made To Play is dan ook één van de meest vooruitstrevende muziek labels van dit moment te noemen.

2010 is duidelijk het jaar van Made To Play: Jesse Rose is één van de meest gevraagde DJ's van de planeet én de stal met artiesten is uitgebreid met Oliver $, Riva Starr, Idiotproof en ZDS / Zombie Disco Squad. Renaissance Man en de Round Table Knights zijn hier recentelijk nog eens aan toegevoegd waarmee een team is samengesteld dat zeker de muzikale grenzen zal opzoeken. Zo wordt de Made To Play experience steeds briljanter. Erbij zijn is meemaken!

Naast labelbaas Jesse Rose staan dan ook Riva Starr, Round Table Knights, ZDS / Zombie Disco Squad, Idiotproof en Oliver $ voor je klaar om onder begeleiding van de beelden van VJ Alex et Jeremy jou een kneiter van een avond te bezorgen tot maar liefst 07.00 in de ochtend! Ideaal zo'n afterparty in hetzelfde pand. Zie hier Jesse Rose en Riva Starr de tent afbreken tijdens de Made To Play Tour:



De ware liefhebber van een goed feest en een pakket vol verrassingen weet dus nu waar hij moet zijn tijdens het Amsterdam Dance Event! Check www.electronation.nl en www.bc12.nl voor alle informatie en online kaartverkoop!

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
hier ben ik bij!! 8)