Partyflock
 
­ Nederland

ADE special Sci+Tec

gepubliceerd door , op
ADE special Sci+Tec
13 september 2010
FeestADE special Sci+Tec · Dubfire & Global Communication
Datumdonderdag 21 oktober 2010
LocatieAIR Site
Sci+Tec het beroemde label van minimal en techhouse icoon Dubfire, host op donderdag 21 oktober voor het eerst een speciale ADE showcase in club Air Amsterdam. Dit unieke evenement heeft alles in zich om een prominente plek in de geschiedenisboeken te vergaren! Niet alleen laat mister Dubfire himself zich met een extended set van zijn meest verrassende kant zien. Deze nacht maakt namelijk ook het legendarische Britse duo Global Communication (Tom Middleton en Mark Pritchard) na 15 jaar hun exclusieve comeback!

Dubfire
Het door Dubfire opgezette Sci+Tec Digital Audio label is met een waslijst aan succesvolle releases een zeer aansprekende naam met een ongekende status in de muziekbusiness. De hoogste tijd voor een eigen labelavond. Zeker tijdens ADE, wanneer Amsterdam voor een kleine week het Mekka van de internationale electronische muziekindustrie is. In zijn zoektocht naar nieuwe dimensies verwendt Dubfire, echte naam Ali Shirazinia, clubbers en collega's over de hele wereld met zijn virtuoze dj-spel, monsterproducties en remixen. Niet voor niets is hij uitgenodigd om overdag tijdens de conferenties in het ADE-panel plaats te nemen. Maar donderdagnacht wordt pas echt een fascinerende showcase. Dubfire brengt in club Air om middernacht namelijk een speciale extended set.

Global Communication
Op een belangrijk evenement als ADE mag hoog bezoek natuurlijk niet ontbreken. Sci+Tec rolt de rode loper uit voor de comeback van een even bijzonder als legendarisch duo, Global Communication. Tom Middleton en Mark Pritchard kruipen speciaal voor deze avond na meer dan een decennium weer samen in de dj-booth. Daarmee komt niet alleen een droom uit van talloze houseliefhebbers, ook Dubfire, fan van het eerste uur, kijkt naar eigen zeggen reikhalzend uit naar de comeback van dit duo. De heren van Global Communication staan immers symbool voor hun tijdloze cutting edge van early 90's techno, house, ambient, en electronica. Ze beginnen in de mainroom van club Air met hun ambient tunes, en draaien daarna vervolgens een All Night Long set in de andere zaal, Air 2.

Special Guest!
Alles wijst erop dat deze avond in meerdere opzichten onvergetelijk wordt. Zeker omdat er ook nog eens geruchten te ronde gaan dat er een wel zeer speciale maar nog onbekende gast komt draaien tijdens deze avond. Dubfire's Sci+Tec labelavond gaat zeker een van de belangrijkste events van ADE 2010 worden, een avond die verschillende generaties op de dansvloer van club Airverenigt.

Check de promovideo: