Partyflock
 
­ Nederland

Raw Generation beukt er op los in Reeuwijk

gepubliceerd door , op
En rossen maar! Raw Generation is terug met een nieuwe editie van het stampfestijn voor de regio Gouda! Na het succes van de eerste editie Raw Generation, is het natuurlijk logisch dat er een vervolg moest komen.

Vond je het als bezoeker vorige keer al flink stampen? Maak je borst dan maar nat! Deze keer gaat Raw Generation er nog een schepje bovenop doen! Met niet minder dan het meest bekende beukende duo in de hardcore en darkcore scene, dan hebben we het natuurlijk over Lunatic & Miss Hysteria!

Maar dat is natuurlijk niet alles. Uiteraard komt de racende Accelarator ook even een potje stampen. Net als de (ongekroonde) hardcore koning uit Nieuwerkerk a/d IJssel, natuurlijk Reiner a.k.a. Radiate! Verder zijn er natuurlijk ook bekende uit de regio zoals Mortis (onder andere natuurlijk bekend van Beter kom je niet en Pirates of the Hardcore Sound), Wuzl (Knalt er natuurlijk al een hele tijd op los op zijn eigen evenementen en op feesten zoals Synergy en ook Hardfusion!) en Vague (Ja! hem ja! Die stond te rossen op feesten zoals Hardcore Prophecy en Synergy Festival!). Na al dit geweld kan je natuurlijk alleen maar concluderen dat deze Raw Generation nog harder en nog heftiger gaat worden!

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij alle Primera shops en online via Paylogic op www.rawgeneration.nl voor €8,- (ex. fee), deur verkoop is €10,-. Check ook de hyves van Raw Generation voor de laatste updates en natuurlijk ook voor de evenementen die nog gaan komen!

Line up:
Lunatic & Miss Hysteria
Accelarator
Reiner a.k.a. Radiate
Mortis
Wuzl
Vague

Win-Actie
Ja je leest het goed, Raw Generation geeft gewoon drie keer twee gastenlijst plaatsen weg. Dus meld je aan en ding mee naar die prijzen! De winnaars zullen een week voor het evenement bekend gemaakt worden.

Ook deze keer zal het geluid weer keihard en zuiver zijn, net als de aantrekkelijke danseressen. De minimale leeftijd is zestien jaar en er zal naar je ID gevraagd worden. Wees zeker dat je dit niet mist! Tot zaterdag 16 oktober op Raw Generation.

4 opmerkingen

Accelarator (Y)
Ja dat wordt weer lekker stampen voor een prikkie mensen! Ga natuurlijk heul veul nieuw spul van mezelf draaien (H)!
Als het minimaal zo dik wordt als de vorige keer kom ik cker weer knallen!
 
nice!!! (Y)