Partyflock
 
­ Nederland

Paul van Dyk
ADE

gepubliceerd door , op
Paul van Dyk
6 september 2010
Vrijdag 22 oktober zal niemand minder dan Paul van Dyk zijn opwachting maken in de Escape Club in Amsterdam. Al jarenlang staat deze immens populaire DJ met een eigen avond op het Amsterdam Dance Event. Jaar in jaar uit is het een uitverkocht gekkenhuis en ook dit jaar belooft weer een spektakel te worden.

Paul van Dyk heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar verdiend er wel een. De in Berlijn gevestigde DJ en producer won 3 IDMA awards in Miami tijdens de Winter Music Conference, werd tweemaal verkozen tot beste DJ van de wereld door het Engelse DJ Mag, tweemaal tot populairste DJ in America door BPM Magazine, nam 3 awards mee bij de dancestar awards in 2004 en werd in 2005 ook nog genomineerd voor een heuse Grammy award. Het is duidelijk dat we te maken hebben met een van de grote der aarde. Paul van Dyk mag dan ook niet ontbreken tijdens de 15e editie van het Amsterdam Dance event, werelds grootste club festival voor elektronische muziek, waar meer dan 700 top artiesten van over de hele wereld de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektronische muziek ten gehore brengen. Paul van Dyk zal op vrijdagavond te zien zijn in de Escape Club, een club waar hij zich na al die jaren helemaal thuis voelt.

Paul van Dyk zal deze avond worden bijgestaan door Giuseppe Ottaviani en Filo & Peri. De Italiaanse Giuseppe was in het verleden één deel van het duo Nu-NRG, en is momenteel bezig met een imposante solo-carriére. Filo & Peri zijn twee Duitse producers die doorbraken nadat Paul van Dyk in 2005 ‘Closer now' op zijn mixcompilatie ‘The Politics of Dancing 2' opnam en hij de heren daarna met hun single ‘Ordinary moment' een contract bij Vandit aanbood. Twee logische aanvullingen voor deze speciale avond dus.

Kaarten zijn te koop via Paylogic en Ticketscript maar wees er snel bij want dit evenement is elk jaar weer ontzettend snel uitverkocht. Voor de echte snelle kopers zijn er nu nog enkele Early Bird tickets beschikbaar voor 17,50 euro per stuk.

4 opmerkingen

 
Helaas, is tegelijk met anniversary party van Theracords :(

Dit is tenminste nog bijna een zekerheid dat dr heel de avond GOEIE trance gedraaid wordt en niet van die proggy house meuk. Jammer, erg jammer :'(
Erbij!!!