Partyflock
 
­ Nederland

Win Trouw trailer park trouwerij tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Gekscherend worden er wel eens opmerkingen gemaakt over de mogelijkheid om op de één of andere manier te overnachten in Trouw tijdens ADE. Commentaren over het opzetten van een tentje in de tuin, overnachten in de catacomben van het gebouw of slapende mensen op de plee lijken te komen van mensen met een rijke fantasie. Maar tijdens het ADE wordt deze fantasie werkelijkheid voor twee gelukkige mensen. Die na dat weekend ook nog eens nooit meer hoeven te betalen voor hun entree in Trouw.

Men neme een caravan, rijdt het ding naar de Wibautstraat, zet ‘m op de stoep tijdens de leukste marathon die Amsterdam rijk is, namelijk het ADE, et voilá: het Trouw Trailer Park is geboren.

Trouw laat twee van haar trouwste bezoekers overnachten tijdens het ADE en plakt er nog een trouwerij aan vast ook. Een trouwerij zeg je? Jep, voor een heel select groepje mensen zijn er trouwringen in omloop. Eenmaal in bezit van zo'n ring heb je zo lang als Trouw een leven beschonken is, altijd gratis toegang tot de club. Als bonus reikt Trouw twee ringen uit aan de gelukkigen die de ‘Trouw Trailer Park Trouwerij' hebben verdiend.

Wat houdt de TTPT nou precies allemaal in? Even snel op een rijtje:
  • overnachtingen voor twee van 22-10 t/m 24-10
  • onbeperkt toegang in Trouw tijdens het hele ADE (20-10 t/m 24-10)
  • volledig verzorgd ontbijt van Hartog en diner in Trouw
  • 2 maal de eerste release van het Trouw label: Patrice Bäumels ‘Vapour'
  • voldoende drank muntjes
  • trouwerij met uitreiking trouwringen

Heel leuk allemaal, maar wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze Trouw extravaganza? Geef aan waarom jij met Trouw wilt trouwen en die ‘Trailer Park Trouwerij' van jou en een zielsverwant moet zijn. Verpak dit in een mooi verhaal, video, anekdote, gedicht, collage, breiwerk of andere installatie en stuur het in. Bedenk hierbij dat alles mag, niets moet en creativiteit beloond wordt.

Mail je inzendingen naar Win onder vermelding van Trailer Park Trouwerij, of, als dat niet gaat, mag je het langs brengen bij Trouw. Meedoen mag tot en met 11 oktober. Succes!

5 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
erg leuke actie (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Uitspraak van FlexyFrank op zondag 26 september 2010 om 13:43:
erg leuke actie (Y)
kan het nu nog een keer gaan quoten, maar ik laat het. wel echt een droomprijs, damn
laatste aanpassing