Partyflock
 
­ Nederland

Heartbeatz - Dance for the Future Generation!

gepubliceerd door , op
Heartbeatz - Dance for the Future Generation!
4 november 2003
Chris Liebing, Luna, The Prophet, Panic, Jean, Misja Helsloot, Quintin zijn maar enkele van de vele artiesten die al hebben aangegeven te willen draaien voor het unieke geldinzamelingsactie voor War Child: Heartbeatz.

Heartbeatz.
In juni 2004 zal het 3 maanden durende project Heartbeatz van start gaan. Meer dan 1500 internationale DJ’s zullen belangeloos draaien op de Heartbeatz truck. De vrachtwagen zal aanwezig zijn op diverse grote evenementen in Europa en Israël zoals bijvoorbeeld de Love Parade. [dj=7894]{Artiest met ID 7894 bestaat niet!} (tevens initiatiefnemer van het project Heartbeatz) zal 6 uur per dag draaien en hij gaat het project afsluiten met een aanval op het wereldduurrecord draaien voor het Guinnes Book of Records, welke momenteel op 74 uur non-stop staat.

Internet.
In totaal zullen de draaitafels 2160 uur aaneengesloten draaiende worden gehouden en zal het geheel (indien mogelijk) streaming te volgen zijn (in beeld en geluid) via het internet.

Missie.
De missie is om geld in te zamelen voor War Child en aandacht te vragen voor waar deze organisatie mee bezig is. War Child is een netwerk van internationale hulporganisaties die dezelfde doelstelling hebben, namelijk hulp verlenen aan oorlogskinderen. Alle gegenereerde inkomsten zullen naar War Child gaan; het project Heartbeatz is non-profit.

Sponsors.
Het project Heartbeatz is alleen mogelijk wanneer er voldoende sponsoren zijn om de kosten van het project te dragen. Het project Heartbeatz biedt interessante mogelijkheden voor sponsoring en samenwerking.

Informatie Organisaties, DJ’s en andere belangstellenden die op één of andere wijze iets voor het project willen betekenen of meer informatie willen kunnen terecht op de site www.heartbeatz.org Het heeft voor (amateur/beginnende) artiesten in dit stadium nog geen zin om te reageren met als doel om te mogen draaien; eerst moeten we afwachten welke grote namen er meedoen en wat precies de procedure gaat worden om de overige uren in te vullen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

Heartbeatz Dance for the future generations!

18 opmerkingen

Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
heej dit project begint dus ook echt gestalte aan te nemen nu!!! knap hoor !
Werkzaam bij Opzngronings
Artiest {SHOWLIST artist 6373, 3230}
Internetsite http://www.heartbeatz.org online

Partyflock forumonderwerp: http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/forum/ACTION/showtopic/TOPICID/639064.html
laatste aanpassing
Laat die gasten lekker voor me deur draaien!!! :p
 
Super, al die Acties.. voor goede doelen!
Supergoed id die acties :-)
respect voor degene die allemaal gaan draaien voor het goede doel , en respect voor de mensen die het organiseren !
Geluk met de inzameling
zeker goed :) Neem eens contact op met Marco V & Benjamin Bates :D
Volgens mij sta ik ook op de lijst.. ;-)
Weer een goeie zet! net zoals dat Dance against cancer (y).
Goed bezig de laatste tijd.
Dit zal zeker goed zijn voor het imago van de dancescene.
laatste aanpassing
:respect:

Inderdaad goede acties!!!!!

:-)
cool marc ga zo door joh !!!!!!
:respect: Echt te gek!!! Hele goede zaak dat de dance scene zich inzet voor de goede doelen. Was natuurlijk ook al zo, maar ik kan het nog steeds alleen maar toejuichen!! (Y)
 
toppie (Y) (Y) (Y)
 
Hulde en victorie!!!!! Grote klasse Marc!
Precies via deze weg kan de buitenwereld eindelijk gaan inzien dat de dancescene zo negatief niet is. Respect for all the people behind this way of sharing.
Goed Initiatief!!!
suxes ermee!!