Partyflock
 
­ Nederland

ZeroGravity
Ade

gepubliceerd door , op
ZeroGravity
31 augustus 2010
The time has come to put on your fireproof dancing shoes, because this edition of ZeroGravity is ON FIRE... Voor de derde keer slaan .Granada en Label Insolante de handen ineen voor nogal wat veelbelovend muzikaal geweld & genot. Dit wordt ten gehore gebracht door zéér aanstormende talenten en reeds gevestigde grootheden. Deze frisse elektronisch traktatie is verdeeld over twee area's en staat in teken van twee stijlen: techhouse & techno vs. dubstep & drum'n bass. ZeroGravity ADE Special beleeft haar primeur in Amsterdam vanuit één van de beste dance-tempels in Nederland: Escape Studio & Lounge, gevestigd op het wereldberoemde Rembrandtplein. Is hun hoofdstad klaar voor de ZeroGravity-invasie?

Als eerste officiële ADE dag van dit internationaal toegejuichte en kritisch geprezen EDM-festival, zullen door dance geobsedeerde mensen, muziekliefhebbers en event professionals vanuit de hele wereld eind oktober weer vijf dagen muzikaal ADE-genot ervaren. De beste evenementen, de meeste DJ's en de mooiste locaties zijn beschikbaar, zodat Amsterdam kan laten zien waarom zij de titel dance hoofdstad van de wereld verdiend. .Granada en Label Insolante worden gezien als vooruitstrevende regisseurs als het gaat om dance. Woensdag 20 oktober brengen zij ADE een fijne selectie van house, techno, dubstep en drum 'n bass, afkomstig uit heel Nederland.

Studio
ZeroGravity, afkomstig uit het zuiden van het land, presenteert in de Escape Studio vol trots dé Nederlandse techno-held Warren Fellow, bekend van een van de meest gewaardeerde labels: Rejected en de nieuwe act Synergie. Ook op het programma deze avond: een zorgvuldige selectie uit een rijtje veelbelovende technotalenten uit Nijmegen. Thijs Leenders en Het Kadanzz hebben al meerder malen hun plaats verdiend op Planet Rose (Doornroosje), dus wordt het nu tijd voor ZeroGravity ADE. Daarnaast hebben twee top female tech-house spinners uit Amsterdam weten te strikken: Jessy Freyee & El Nino zijn toegevoegd aan de line-up dankzij hun heerlijke groovy techy sounds. Ook uit Amsterdam: JP Enfant, die zijn tentakels in de afgelopen maanden vooruitstrevend heeft weten te planten in de Amsterdamse dance scene. And last but certainly not least zal diepe minimal en ZeroGravity-rocker Cinema Royale van de bekende Amsterdamse labels Vagebond en Supperclub de avond compleet maken. Hij heeft tijdens ZeroGravity al vaker achter de tafels met Casper Tielrooij gestaan, dus houd deze baas in de gaten.

Lounge
Oi, oi, oi, deze avond kan de Lounge in Escape beter onder de naam SinisterClub te boek gaan, dankzij de ziekste dubstep, jungle en drum'n bass, die van 23.00u tot 04.00u uit de speakers rollen. Den Bosch is vertegenwoordigd door Dubjunk en DubLexSelecta, twee UK-bekende dubsteppers met harde reggea ‘wobbles'. Deluxced is tevens aanwezig, hij is ook bekend in Den Bosch, maar afkomstig uit één van de oudste acid en drum'n bass communities: Zodiac Commune in Eindhoven. Bereid je goed voor want deze producer en artiest heeft jarenlange ervaring, skills en brengt energieke en rauwe drum 'n bass mee naar Amsterdam. B.A.M.I, een ZeroGravity-rocker afkomstig uit het zuiden, Venlo om precies te zijn, weet wat hem te doen staat. Deze afkorting staat voor Bad Ass Music Infection. Hij gaat je besmetten met zijn unieke muziekkeuze, dus deodorant is aanbevolen. DJ+, een geweldige artiest met wortels in Amsterdam, heeft met ‘Sonic Warfare' zijn eigen dubstep-avonden in de Melkweg. Ook heeft hij boekingen bij de beroemdste dubsteplabels, zoals ‘Subway' en ‘Tube10'. Daarnaast is hij ook een ZeroGravity-artiest tot op het bot en op dit moment één van de ‘best geboekte dubstepartiesten in de regio Amsterdam'. Hoge verwachtingen van deze man. Zorg dat je zijn set niet mist, de laatste van deze avond.

Door de intieme capaciteit van de Escape Studio en Lounge zijn er maar 550 kaarten beschikbare tijdens de voorverkoop, dus vergeet niet zo snel mogelijk je kaartjes te kopen. Ze zijn online te krijgen via Paylogic en ook bij Primera winkels voor maar 10 euro exclusief fee. Kaarten aan de deur: 12,50 euro.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 48485, 45607}
Thijs Leenders en Het Kadanzz!