Partyflock
 
­ Nederland

Synergy

gepubliceerd door , op
Tijdens de Amsterdam Dance Event vindt in de ‘Passenger Terminal Amsterdam' een van de meest schitterende locaties die Amsterdam rijk is, een groots event plaats met een ongekende line-up.

Synergy, georganiseerd door House Of Venus, staat voor de samenwerking en samenkomst van diverse grote artiesten, een unieke lokatie en het beste party-minded publiek dat gezamenlijk zorgt voor een onvergetelijke avond.

Headliner Ferry Corsten al jaren verkozen tot één van de Top 10 DJ's in de DJ Mag Top 100 en is dit jaar voor de 9de keer genomineerd voor de Ibiza DJ awards. Eind maart bracht hij het compilatie album 'Once Upon A Night' uit (nummer 1 op iTunes USA Verenigde Staten en in de top 10 van diverse Europese landen); een mooie aanleiding voor de nieuwe wereldtour, genaamd 'Once Upon A Night: The Experience'. Deze avond staat in het teken van 'Once Upon A Night Vol. 2' die vanaf 1 oktober in de winkels ligt. Ferry Corsten zal daarna een maand lang toeren door Amerika Verenigde Staten waarbij hij het hele continent doorkruist. Speciaal voor Synergy tijdens de ADE, onderbreekt Ferry Corsten zijn tour door Noord-Amerika voor een drie uur durende ‘ Ouan 2' set. Naast trance zal Ferry Corsten ook progressive, electro en house ten gehore brengen. Zijn set wordt voorzien van een exclusieve 'Once Upon A Night' licht- en visualshow, zeer spectaculair, zoals dat bij optredens van Ferry Corsten verwacht mag worden. Synergy is ook de officiële Nederlandse release party van 'Once Upon A Night Vol. 2'. Meer tourdata en nieuwtjes zijn te vinden op: www.ferrycorsten.com.

Josh Gabriel, die al geruime tijd in Amsterdam woont, is onder meer bekend van het legendarische duo Gabriel & Dresden Duitsland, maar ook van projecten als Andain, Winter Kills en Motorcyle (As The Rush Comes), waarmee hij verschillende Billboard hits scoorde. Roger Shah Verenigde Staten aka da Sunlounger is de zonnekoning van het Balearische Wit-Rusland zomerseizoen. Zijn ‘compilatie cd's 'Magic Island: Music for Balearic People' worden door muziekliefhebbers geprezen.

In Duitsland Duitsland wordt het duo Cosmic Gate Duitsland gezien als grootheden van de dancemuziek. Zo scoorden ze in het begin van dit decennium al talloze hits in eigen land, maar ook in de UK Verenigd Koninkrijk en Denemarken Denemarken. Benjamin Bates is naast een veelgevraagde DJ ook als producer mede verantwoordelijk voor de tracks van Marco V, Southside Spinners en Out of Grace.

Madhouse van Jean zorgt voor de invulling in de tweede zaal. Met energieke club zorgt Jean al bijna tien jaar voor een compleet uitzinnige avond waar liefhebbers van de vaderlandse house sound hun danshart op kunnen halen. Voor deze speciale editie staan ook Quintin, Boogshe, Robert Feelgood Verenigde Staten en de House Jugglers( Farshad kay & Onne Hyda) op het affiche.

Dit alles in combinatie met een dikke lichtshow, special effects en de ongeëvenaarde videoshow van vision impossible zorgt ervoor dat Synergy als een van de paradepaardjes van deze ADE kan worden gezien.

Kaartverkoop via www.synergyevent.nl

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Roger Shah is toch echt een Duitser :yes:
 
Uitspraak van Dynamike op vrijdag 24 september 2010 om 12:45:
Roger Shah is toch echt een Duitser :yes:

Inderdaad ;-), als je zijn livesets hoort dan hoor ik ook echt duits :P.
Slechte grap!
Waar is Marco V gebleven??