Partyflock
 
­ Nederland

Strategy
Invites minus is more

gepubliceerd door , op
Strategy
8 september 2010
FeestStrategy · Invites Minus is More
Datumzaterdag 13 november 2010
WinactieStrategy actiegesloten
LocatieP3 Site
Op 13 november 2010 zal P3 Purmerend weer in het teken staan van hardstyle! Na lange afwezigheid is de hardstyle eindelijk weer terug met een geheel nieuw concept. Strategy!

Voor de eerste editie slaat Strategy de handen in één met het vooruitstrevende label: Minus is More. Het label dat in 2008 is opgezet door hardstyle icoon Luna, maakte in de afgelopen jaren een opmars met nieuwe namen zoals Kold Konexion, Crypsis en Chain Reaction.

Het doel van het label is om een vernieuwende sound te brengen en om nieuwe talenten een kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Alle aanwinsten van het label hebben dan ook op hun eigen manier een toevoeging gehad aan het label. Zo bracht Kold Konexion een compleet unieke sound en zorgde Crypsis voor de absolute doorbraak van het label. Met zijn album Statement of intent heeft Crypsis een stempel gedrukt op de hedendaagse hardstyle scène. De nieuwste aanwinst, Chain Reaction, maakt het plaatje compleet. Vooral de samenwerking tussen Chain Reaction en Crypsis zorgt regelmatig voor een absolute floorfiller.

Alle artiesten van het label zullen tijdens de eerste editie van Strategy de mainstage betreden om een set weg te geven. In de foyer is er plaats voor nieuw talent om hun stijl ten gehore te brengen.

Line Up
Minus is More
Luna
Crypsis
Kold Konexion
Chain Reaction

Locals
Mc Dreamy Ft. Mc Steamy
The Arrivalz

Official trailer


Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de locatie: www.p3purmerend.nl. Daarnaast kunnen deze ook gekocht worden bij Primera of Paylogic.

De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.

Social Media
Als je Strategy wilt blijven volgen, klik dan op één van de onderstaande links:
Twitter
Hyves

6 opmerkingen

 
goed bezig :)
 
:kwijl: Kom ook wel weer ff Tsjekke Denk