Partyflock
 
­ Nederland

Twisted komt met verrassing voor haar bezoekers

gepubliceerd door , op
Twisted
19 juli 2010
Het is weer bijna zo ver. Over een kleine maand opent 't 't Plein in Udenhout haar deuren voor een nieuwe editie van Twisted. De kaartverkoop is inmiddels gestart en het ziet er naar uit dat dit wederom een volgepakte editie wordt, geheel volgens de Twisted traditie. Voor al deze trouwe bezoekers wil Nul4Elf graag een keer wat terug doen. Daarom zal er op 16 oktober tijdens Twisted iets speciaals worden toegevoegd aan de line-up. Wie of wat het is houdt Nul4Elf nog even geheim, althans voor nu. Een kleine tip is dat deze artiest speciaal voor jullie wordt ingevlogen.....

Verder zal Frontliner deze editie voor heel wat geweld gaan zorgen, met zijn zuivere eigen producties is hij niet meer weg te denken uit de hardstyle scene. Ran-D, die deze zomer onder andere ‘Under Attack’ en ‘Struggle For Existence’ uitbracht, zal met zijn setje weer een heerlijke sfeer creëren. Verder zullen de Frequencerz, die met hun gloednieuwe release ‘Phaser / Driver’ twee hits scoorden welke op iedere hardstyle feest gedraaid worden, ook acte de presente geven. Kevin Kaos timmert hard aan de weg, is druk bezig met produceren en zal de zestiende oktober laten zien hoe zijn kijk op hardstyle is. Graag geziene gasten van Nul4Elf zijn de Zentiments , die altijd de tent op zijn kop zetten. Artiest zal de avond stijlvol openen en Avio:live zal, net als de tijdens de eerste editie in ‘t Plein, de avond knalhard afsluiten. Deze mannen zijn erg creatief en origineel en Nul4Elf is benieuwd waarmee ze nu weer op de proppen komen.

Volg Nul4Elf op Hyves en Twitter Om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes rondom Twisted kun je je aanmelden op de Hyvespagina. In de Twittermania kan Nul4elf-events natuurlijk niet achterblijven, dus zorg dat je Twitter volgt. Misschien kom je zo wel als eerste te weten wie of wat de verrassing op 16 oktober is…………

Kaartverkoop
Kaarten á € 14,50 (ex. Fee) zijn verkrijgbaar via Paylogic, alle filialen van Primera en de vaste voorverkoopadressen, kijk hiervoor op de vernieuwde website www.twisted-event.nl!

Tot 16 oktober, Nul4Elf-Events!

15 opmerkingen

Toneshifterz :D
Denk het niet, want die hoeven niet speciaal ingevlogen te worden.. die zijn al in Nederland omdat ze vanaf 2 oktober gaan touren... Bioweapon zou grof zijn :kwijl:
 
Zatox of Bioweapon :kwijl:.
crypsis live dan kom ik :respect:
Uitspraak van !!-sydney op dinsdag 21 september 2010 om 22:07:
crypsis live dan kom ik

die kan best met de auto komen gok ik..
Zeer benieuwd!:)
 
Ik wil hier eingelijk wel heen!:P
Ik hoop Bioweapon of Crypsis.

Slim shore heeft mij erg verbaasd op Defqon, mag ook wel opzicht :P
Uitspraak van MindQontroller op woensdag 22 september 2010 om 18:38:
Uitspraak van Kroesje91 op woensdag 22 september 2010 om 17:58:
Slim shore

die hoeft toch niet ingevlogen te worden

die pakt de helikopter op eindhoven airport en land dan daar voor de deur (A)