Partyflock
 

Elekt tovert Monza om tot vuig electrohol

gepubliceerd door , op
Elekt
9 september 2010
Op zaterdag 16 oktober zorgt Elevation Events dat Utrechts hipste club wordt omgetoverd tot een Elektwaardige rave locatie. De eerste editie van Elekt in de Effenaar was een groot succes met publiek dat losging tot op de DJ-booth. Elekt belooft hoogwaardige (live)acts. energie-explosies van onder andere Utrechts trots Nobody Beats The Drum en Boemklatsch!

Vorige week werd Boemklatsch in club Monza nog uitgeroepen tot de nieuwe Nachtburgemeester van Utrecht. Op 16 oktober staan ze wederom op dit podium! De crew van Boemklatsch draait, produceert, organiseert feesten en runt ook nog hun eigen label Bmkltsch Rcrds. It's all about the beat! Dirty electro, dikke bootybeats, baile funk: het dak gaat er af als de creatieve groep vrienden optreedt... en daar werken ze zelf hard aan mee. Ze schijnen nog harder te feesten dan het publiek dat ze entertainen.

Beuken, beuken, beuken: dat is wat de mannen van Nobody Beats The Drum willen. Vuige en ranzige electro met bijbehorende visuals die het verhaal achter de zagende bassen vertellen. Live een ware belevenis! 'Nobody Beats The Drum is net terug uit the USA, maar blijft gelukkig zijn hometown trouw!

Indie electro, grimey fidget, ghettofab Baltimore beats, vuige Baile Funk, old school UK Garage en dubber dan dubstep: de Guerilla Speakerz laten het allemaal voorbijkomen. Deze gewaagde sound heeft er voor gezorgd dat ze mochten draaien met internationale helden als D.I.M., AC Slater en Tittsworth. Winst van de Gouden Kabouter in 2009, prijs voor de beste nieuwe dj, zorgde voor de grote doorbraak. Het bewijs: gigs op Mystery Land, Dance Valley en hun eerste eigen EP op Bmkltsch Rcrds.

Elekt maakt ook plaats voor talent. En wel in de vorm van StickyFingers! Vorig jaar draaiden ze op Solar Festival in een heel klein tentje. Door de energie van het publiek werd het letterlijk afgebroken. Niet alleen de tent stond vol: het hele veld er omheen was gevuld met publiek dat op de dikke energieke set was afgekomen. Later die dag mochten ze het bij Vage Gasten nog een keer overdoen. Nu krijgt ook Utrecht de kans om op de muziek van de gebroeders Soentjens los te gaan.

Line-up:
Boemklatsch
Guerilla Speakerz
StickyFingers
Live: Nobody Beats The Drum

'Volwassen pop-trash en rockende electro: zaterdag 16 oktober, Elekt!'

9 opmerkingen

Dikke line-up! (y)
 
Zin in (Y)
Top organisatie en leuke line up!
Maar Monza?
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Uitspraak van PaperPlanes op maandag 20 september 2010 om 12:39:
Top organisatie en leuke line up!
Maar Monza?

Laat je verassen! Als je ons kent weet je wat je kan verwachten!
 
Werkzaam bij SEKOIA
nice (Y) props
niceeee... alleen idd twijfel ik voor dit aan de monza?
 
Nice, eens kijken of we hier wat mee kunnen.
Uitspraak van actief op maandag 20 september 2010 om 14:02:
Laat je verassen! Als je ons kent weet je wat je kan verwachten!

verRassen hoop ik ;), maar ik geloof dat dat helemaal goed komt! Zin in!