Partyflock
 
­ Nederland

Major League

gepubliceerd door , op
Major League
13 augustus 2010
Major League is een event waar iedereen elkaar ontmoet, dat maakt de scene ook weer sterker, Major League heeft de smaak te pakken. Voor de tweede keer deze zomer staat Nederlands bekendste Drum 'n Bass event met een internationale Line-up in de Melkweg in Amsterdam. Het gaat goed met Drum 'n Bass in Nederland. Hoe verklaren de organisatoren van Major Leaguedit succes?

Afgelopen jaren is iedereen meer gaan samenwerken. Dat is goed voor de hele scene. Nederlandse artiesten zoals Noisia, Black Sun Empire, Nymfo, Limewax en Lenzman draaien nu over de hele wereld en brengen muziek uit bij toplabels als Metalheadz en Ram Records. Daarnaast komen er steeds meer compilaties uit, bijvoorbeeld op 'Fabric Presents'. Dat maakt Drum 'n Bass toegankelijker”.

Ook met de events gaat het goed. In veel steden worden maandelijks Drum 'n Bass avonden georganiseerd, vaak gerund door lokale DJ's. Hierdoor krijgt Drum 'n Bass een steeds groter publiek in Nederland. “Zelf organiseren we al bijna tien jaar Major League. Het is een event waar iedereen elkaar ontmoet, dat maakt de scene ook weer sterker", aldus de drie organisatoren Pim Schots, Lars Dingeman en Myron Vasquez Freeling.

Dus zin in een tof feest? Kom naar Major League op 17 september. Verwacht een mix van alle soorten Drum 'n Bass in een toplocatie, de Max van de Melkweg.

Meer informatie op www.majorleague-dnb.com. Kaarten zijn onder meer te koop via Easyticket, Ticketservice en het Amsterdams Uitburo.

3 opmerkingen

 
Een hele dikke line-up, helaas komt de datum me niet goed uit :(