Partyflock
 
­ Nederland

Inter Lab Sessions zet direct hoog in tijdens ADE

gepubliceerd door , op
ADE Inter Lab Sessions
30 september 2010
FeestADE Inter Lab Sessions · Excession Agency Showcase
Datumdonderdag 21 oktober 2010
OpstapplaatsPiet Heinkade, Amsterdam
LocatiePure Liner Site
FeestADE Inter Lab Sessions · I.AM [now] @ The Eastern Block
Datumvrijdag 22 oktober 2010
WinactieADE Inter Lab Sessions actiegesloten
FeestADE Inter Lab Sessions · Afro Acid / Parque Xtremo Showcase
Datumzaterdag 23 oktober 2010
WinactieADE Inter Lab Sessions actiegesloten
FeestADE Inter Lab Sessions · Sound architecture records, mobilee records, twig bookings
Datumzondag 24 oktober 2010
ADE 2010 heeft met Inter Lab Sessions een nieuw paradepaardje aangetrokken. Met de Pure Liner als high tech decor is er voor het eerste jaar een programma van uitzonderlijk hoog en divers internationaal niveau samengesteld. Inter Lab Sessions heeft zich ten doel gesteld om artiesten, producers, labels en andere betrokken partijen in de hedendaagse elektronische muziekbranche strategisch te vertegenwoordigen tijdens de wereldwijd georganiseerde conferenties. De opzet lijkt op voorhand al te gaan slagen wanneer namen als Sasha, James Zabiela, Rhadoo, Mirko Loko, DJ Pierre, Joey Beltram, James Ruskin, Pan Pot, Tony Rohr, Sebo K, Rino Cerrone en Joachim het affiche kleuren.

Donderdag 21 oktober heeft ILS met een eerste officiële showcase van Londens Excession Agency een bijzondere openingsparty in handen. Het boekingskantoor van DJ Icoon Sasha vaardigt een programma af dat je zelden op één avond aan zult treffen. Slechts 600 gelukkigen zullen getuige zijn van een samenspel tussen: Sasha, James Zabiela, Nick Waren, Danny Howells, Robert Babicz en 16 Bit Lolitas. De avond is in de voorverkoop al uitverkocht en er zullen nog slechts enkele kaarten beschikbaar komen.

De Pure Liner is nog maar net uitgevaren wanneer de tweede avond alweer voor de nodige deining doet zorgen. Tijdens I.AM [now] @ The Eastern Block laten overwegend Oost Europese artiesten zien dat er in de elektronische muziekwereld nog een hoop mensen liggen te slapen. Nederland heeft al kennis kunnen maken met bVoice & Anrilov, maar met hosts Grad vs Rust, ARMA 17 residents, Abelle & BKPR, het naar Los Angeles geëmigreerde trio Droog en Apiars Rhadoo word je echt op je wenken bediend als je op zoek bent naar een nieuwe sound. Daarnaast vinden er nog gastoptredens plaats van Cadenza boys Mirko Loko en Felipe Venegas. Felipe laat tijdens ADE voor het eerst zijn nieuwe live-set aan het publiek horen.

Op zaterdag 23 oktober is het inmiddels bloedheet geworden in de machinekamer. Vanaf 20:00 – 22:00 uur presenteert SMFM haar videoclip ‘Twisted' aan het grote publiek. SMFM bestaat uit het duo Fab Morvan, beter bekend als Milli Vanilli en Sean McCaff. Direct na deze persconferentie zullen de touwtjes in handen worden genomen door DJ Pierre en cornuiten. Een stevige puristische techno-avond op een futuristisch locatie zijn ingrediënten die lekker in de oren klinken tijdens de Afro Acid / Parque Xtremo label night. Dit wordt nog maar eens versterkt met optredens van Joey Beltram, James Ruskin, Gene Farris (special techno set), Angel Alanis vs Adam Jay, Rulex, DJ Tempo en DJ PRINZ. Wederom een aanbod aan internationale artiesten die er niet om liegt.

Ook de echte ‘die hard' ADE rockers komen helemaal aan hun trekken tijdens ADE. Het alom gerespecteerde platenlabel Sound Architecture, het dit jaar opgerichte Twig Bookings en het Berlijnse Mobilee Records & Bookings hebben de handen ineengeslagen voor een heerlijk dagtochtje over de Amsterdamse wateren. Het rijtje internationale artiesten wordt nog eens extra uitgebreid met Ali Kuru, Joachim, Bas Struik, Tony Rohr, Joseph Capriati, Rino Cerrone, Hector, And.id, Sebo K en Pan-Pot in de gelederen. Dit wordt pas echt een potje stoom afblazen.

Tickets zijn te verkrijgen via Paylogic en Resident Advisor. Houdt de diverse websites goed in de gaten voor het definitieve vaarschema. De Pure Liner ligt tijdens ADE aan de Piet Heijnkade 27, voor het Bimhuis, op slechts 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal.

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
YEAH BABY!!