Partyflock
 
­ Nederland

Club Vie
Four year anniversary weekend

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
9 september 2010
FeestClubCafé
Datumdonderdag 16 september 2010
LocatieVie Site
FeestBig Room
Datumvrijdag 17 september 2010
FeestLatin Lovers · Club Night (4 year anniversary Club Vie)
Datumzaterdag 18 september 2010
WinactieLatin Lovers actiegesloten
Na een spetterende verbouwing met een legendarisch openingsweekend achter de rug, is Club Vie nog steeds de hotspot van Rotterdam. De Maasboulevard pronkt al vier jaar lang met de meest exclusieve club van Rotterdam en nu zij vier jaar lang bestaat moet dit natuurlijk op een bijzondere manier geVIErd worden! In het weekend van 16, 17 en 18 september is Club Vie jarig en wordt zij alweer VIEr jaar jong. In de afgelopen VIEr jaar heeft de club zich in de Havenstad neergezet als hotspot, marktleider en place to be in het uitgaansleven. Internationale sterren kwamen in deze VIEr jaar met veel plezier en genoegen naar Club Vie om hun sets te draaien voor het iedere week weer uitzinnige uitgaanspubliek, zoals oa Roger Sanchez, Fedde le Grand en Sebastian Ingrosso.

Ook internationale evenementen zoals Hed Kandi, Latin Lovers en concepten van Moet & Chandon en zelfs Entourage en Sex In The City zijn gepasseerd in de afgelopen succesvolle jaren. Al VIEr jaar geeft Club Vie nét dat beetje extra aan al haar trouwe bezoekers en daarom sta jij dit weekend ook helemaal in de spotlight. Het gehele weekend zal het VIEr jarig bestaan uitbundig en uitzinnig gevierd worden en natuurlijk ben jij uitgenodigd. En Club Vie pakt groots uit dit hele weekend.

Op donderdag 16 september staat het VIEr jarig bestaan in het teken van de nieuwe aanwinst in de club: Vie Café! De deuren van het Vie Café zullen al vanaf 18.00uur open zijn zodat iedereen de menukaart kan uitproberen met een heerlijk diner. Vanaf 22.00uur zal het Vie Café omgetoverd worden met een spectaculaire intro tot Club Vie en zullen de heren Erick E, Gregor Salto, Vinny James en MC yaNto en nog veel meer de champagne kurken laten knallen voor jullie allemaal.

De vrijdag van 17 september staat geheel in het teken van Ibiza tot Miami met het internationale concept Big Room! Op deze avond zullen alle vaste klanten van Club Vie en natuurlijk jij ook van harte uitgenodigd worden om de verjaardag te VIEren. Met de allure van de Big Room sound met residents Brothers in the Booth waan je je deze avond even niet aan de Maasboulevard, maar in de Pacha op Ibiza of Set in Miami. High class entertainment en co2 kanonnen met confetti zullen de verjaardag nog meer impuls geven en zeker met jou op de dansvloer!

Latin Lovers komt op zaterdag 18 september het weekend in stijl afsluiten. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland kent een bliksemstad sinds de opening van de verbouwde Club Vie en haar wekelijkse clubnight trekt nu al bezoekers vanuit het hele land en zelfs vanuit Belgie. Latin Lovers is altijd goed in het bewaren van geheimen en ook dit zullen ze nu weer doen. De gastheren Chris Rox & Jasper Clash weten wel hoe zij een verjaardag aan moeten pakken. Maar wat gaat er allemaal gebeuren deze avond? Wat voor speciaals komt er uit de ene hoek en wat kunnen we nu weer verwachten? Krijgen jullie nog een leuke traktatie, en wie zouden er in de dj booth staan? Een ding is zeker, Latin Lovers zal alle ritmes erop los gooien!

C'est la VIE(R)!