Partyflock
 
­ Nederland

Beheers jij de kunst van het verleiden?
Bi – T.U.F.F.

gepubliceerd door , op
PrikkelGeil
9 september 2010
Dames ,op vrijdag 1 oktober a.s. mogen jullie alle ondeugende trucs uit de kast halen om je vriend het hoofd op hol te brengen tijdens Bi – T.U.F.F., een nieuw prikkelgeil concept. Op deze dag worden jullie namelijk in de gelegenheid gesteld je bi-schierige en/of bi-sensuele gevoelens en fantasieën te verwezenlijken in een speciale “Women Only Area” terwijl je vriend zich brandend van verlangen zal afvragen wat zich daar in die ruimte toch allemaal afspeelt terwijl jullie je lekker laten verwennen. Inderdaad heren, een heerlijk avondje uit inclusief een zeer uitgebreid warm-en koud buffet om je vingers bij af te likken en alle denkbare luxe en ingrediënten om dit feest tot een perfecte blijvende herinnering te maken. Bijna perfect dan, want deze avond hebben mannen nagenoeg geen rechten. Deze avond draait het allemaal om haar! The Ultimate Femme Fatale.

Club Showboat, voor mensen die deze unieke locatie aan de Zaan nog niet kennen, is een echte boot, eentje die weliswaar niet meer vaart maar wel drijft en ook de sfeer heeft van een boot maar dan met alle mogelijke luxe en denkbare faciliteiten

Beatz Per Marco Productions (PrikkelGeil en Pure! Sensual) organiseert i.s.m. Event Lounge(Watcherz en Lickerz) het ultieme en veelbesproken ondeugendste avondje uit voor stelletjes en met name (bi) vrouwen die hun schoonheid en seksualiteit in een sfeervolle, intieme, luxe en besloten omgeving willen gebruiken om te kunnen verleiden. Herken jij jezelf in sleutelwoorden als stijlvol, een tikkie arrogant, sterk, intelligent en seksueel onafhankelijk ? Dan ben jij The Ultimate Femme Fatale.

De line-up voor deze avond is er eentje om van te smullen want ook hier betreft het 4 sexy, stoere vrouwen die de kunst van het verleiden op geheel eigenzinnige wijze verstaan en deze avond muzikaal zullen gaan controleren en domineren. De chicks with skills voor deze spannende avond zijn niemand minder dan Miss 4Play, Miss Hayes, Cin-D en Miss Thalia begeleid, opgehitst alsmede vocaal ondersteund door uw host en gastheer Mc J.

PrikkelGeil, een feest met inmiddels een eigen(tijdse) identiteit en de ideale opstap voor mensen die interesse hebben in de wereld van gemeenschappelijke erotiek, willen verkennen en ontdekken, maar nog te schuchter of onzeker zijn om de eerste stap daarin te zetten. Veel mensen komen daarom dan ook voor de muziek, de gezelligheid, de bijzonder ongedwongen sfeer en ambiance en niet zo zeer om actief met erotiek bezig te zijn. “You just have to taste it, before you can feel it!”

Professionele erotische shows met vuur en live-entertainment, candy girls, vers fruit en ijs, sauna, Turks stoombad, douches, exclusieve playrooms, sieraden, piercing en toy stand, lockers en parking, mix CD, visuals en nog veel meer prikkelende verrassingen. Dit alles inclusief het waarmaken van je stoutste dromen staat garant voor het ultieme en ondeugendste avondje uit.

Nog niet overtuigd ? Een van de verrassingen bestaat uit een exclusieve live-show door Stella, bekend van Nachtlounge en andere televisieoptredens. Nog steeds niet PrikkelGeil ?

Je kunt nog steeds deelnemen aan de winactie voor gastenlijstplekken alsmede de winactie voor een piercing naar keuze die op het feest gezet zal worden door Ronnie's Inkt & Body Art. Insiders weten inmiddels dat Beatz Per Marco Productions op 2 oktober ook is terug te vinden op B.I.T.C.H. en daarom worden er onder de bezoekers ook nog eens 2 gastenlijstplekken voor dit knalfeest weggegeven wat ongetwijfeld de laatsten zullen zijn want B.I.T.C.H. zal op zeker uitverkocht zijn. Bi smart, buy now!

Kaarten zijn nog te verkrijgen via easyticket en paylogic.

8 opmerkingen

 
Werkzaam bij Event Lounge
Word een topfeesie dit!!! (K)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2422, 7815, 5564, 2982, 7813}
Artiest {SHOWLIST artist 36510, 52727}
Zin in !!!!!!!

:bounce:
Girl Powerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!
Uitspraak van Femme Fatale :lief: op dinsdag 14 september 2010 om 21:32:
Girl Powerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!

:o KNALLEN met die handel!!! :bounce::bounce::bounce:
Uitspraak van M~Zone op dinsdag 14 september 2010 om 23:52:
KNALLEN met die handel!!!

handel euh wat heb je te koop dan :lol:
Uitspraak van ....tease.... op vrijdag 17 september 2010 om 20:09:
handel euh wat heb je te koop dan :lol:

Dat weet bijna niemand :lol:;)