Partyflock
 
­ Nederland

Disco 3000

gepubliceerd door , op
Disco3000
6 september 2010
Disco 3000 gaat op vrijdag 17 september muzikaal gezien weer de diepte in. Hoe diep? Deep om precies te zijn. Disco 3000 nodigt deze Franse house goeroe uit om in Trouw alle muziekliefhebbers en feestgangers te verenigen op de dansvloer. De tweede bijzondere gast-dj is Legowelt. Deze Hagenees is net als Deep nauwelijks in Nederland te bewonderen. Dit heeft vast iets te maken met de internationale faam die beiden genieten, maar gelukkig staan ze binnenkort zij aan zij achter de decks in eigen land. Support vanuit het Disco 3000 kamp komt van Antal.

Deep ziet het als zijn plicht om de diepere house muziek te delen met zielsverwanten over de gehele wereld. Deze Fransman is behoorlijk veelzijdig: behalve uitstekend dj is hij tevens producer, radio-dj, organisator (zijn ‘Respect is Burning' feesten zijn inmiddels legendarisch) en is hij baas van zijn eigen labels ‘Deeply Routed House Music' en ‘House Music Records'. Hierop brengt hij platen uit van bevriende artiesten als: Kerri Chandler, Dj Gregory en Ben Klock om er maar een paar te noemen.

Legowelt is het meest gebruikte pseudoniem van Danny Wolfers, de Chicago house/disco producer uit Den Haag. Zelf omschrijft hij zijn muziek als een hybride vorm van Slam Jack The Hague Electronix gecombineerd met Deep Chicago Trax, Obscure & Romantic Ghetto Technofunk en EuroHorror Soundtrack. Weet je even niet meer hoe dit klinkt? Geen nood, Legowelt gaat live en frist je geheugen weer op in Trouw tijdens Disco 3000.

De eigen Disco 3000 held Antal zal Deep en Legowelt (live) ondersteunen op vrijdag de 17e . Kortom, het moge duidelijk zijn dat Disco 3000 haar muzikale zaakjes wederom goed op orde heeft.

1 opmerking